Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διοίκηση Πατούλη:«Ο Σωρός μπήκε στο σχέδιο, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

  Οι προσφυγές Κλαπάκη, δεν θα πάνε την πόλη μας πίσω !!!
Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε «γνωστός» για την ταλαιπωρία που προκαλούσε εδώ και χρόνια στους κατοίκους της περιοχής του Κ. Σωρού - Τύμβου- Μαρμαράδικα με τις αλλεπάλληλες προσφυγές του, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει υπεύθυνα τους συμπολίτες μας ότι:
Η ένταξη του Σωρού στο Σχέδιο Πόλης είναι γεγονός. Η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και ο πρωθύστερος έλεγχος του περιεχομένου του συγκεκριμένου Π.Δ. από το Σ.τ.Ε. λύνει οριστικά μια εκκρεμότητα πολλών ετών.
Το Σ.τ.Ε έχει ήδη κρίνει τη νομιμότητα του Σχεδίου Πόλης κι έχει αποφανθεί οριστικά. 
Όσο κι αν προσπαθεί ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας να τρομοκρατήσει τους κατοίκους, απειλώντας με νέες προσφυγές, δεν θα καταφέρει τίποτα. Ο Σωρός μπήκε στο σχέδιο , το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Στην Πολεοδομική Μελέτη που έγινε για την περιοχή που μπαίνει στο σχέδιο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προβλέψεις που διασφαλίζουν τη δημιουργία των απαραίτητων κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, καθώς και τη δημιουργία των αναγκαίων για τη λειτουργία της γειτονιάς κοινωνικών υποδομών. 
Ενώ πλέον δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους, με όρους που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία του προαστίου μας.
Ο κ. Κλαπάκης δεν μπορεί να εμποδίσει τη σημερινή Διοίκηση να κάνει το έργο της.  Από το 2007 μέχρι σήμερα, αν και έχει ασκήσει τουλάχιστον:

125 προσφυγές ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας /Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στρεφόμενες κατά περισσοτέρων των 300!! αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ. Οργάνων του Δήμου μας.
17 προσφυγές ενώπιον της Επιτροπής του άρ. 152 του ν. 3463/2006
7 αιτήσεις ακυρώσεως ενώπιον του Σ.τ.Ε.
το μόνο που πέτυχε ήταν να μην γίνει δεκτή καμία προσφυγή του.
Οι προσφυγές όμως αυτές ήταν αιτία:
χιλιάδες συμπολίτες μας να ταλαιπωρούνται και να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους
να χαθούν πάνω από 250 ανθρωπο-ημέρες , κατά τη διάρκεια των οποίων στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου απασχολούνταν όχι με την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά για να απαντούν εγγράφως στα αρμόδια κρατικά όργανα για όλον αυτόν τον αριθμό των αόριστων και αστήρικτων προσφυγών του κ. Κλαπάκη.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου πως ό,τι και να κάνει ο κ. Κλαπάκης, όσες προσφυγές κι αν κάνει , δεν μπορεί να σταματήσει το έργο μας.  Δεν θα μπορέσει να πάει το Μαρούσι πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου