Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αύριο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

TEΣΣΕΡA (4) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της  Οικονομικής Επιτροπής,  η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι,  στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ανάκληση ή μη της διακήρυξης για το έργο: "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ" (Εκπόνηση στατικής μελέτης - οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής που θα περιλαμβάνει αναλυτικά ποσότητες και προϋπολογισμό για την κατασκευή του πράσινου δώματος, για την αναβάθμιση Η/Μ εγκαταστάσεων, BEMS και τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο επί της οδού Βασ. Σοφίας και Μόσχα (Δημαρχείο) και ακύρωση σχετικού ανοιχτού διαγωνισμού.
2. Διαβίβαση Πρακτικού 1 (ελέγχου Δικαιολογητικών Συμμετοχής) Διαγωνισμού για το έργο "Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη Διαχείριση Υποδομών Δημόσιας Χρήσης για την Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Αμαρουσίου"

3. Άσκηση ή μη αίτησης ενώπιον του Εφετείου Αθηνών για τον καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος αποζημίωσης ρυμοτομούμενης έκτασης 210,80 τ.μ. που ευρίσκεται στο ΟΤ Γ 778 της περιοχής του Αγίου Θωμά, εντός των ορίων του Δήμου Αμαρουσίου, με κρίσιμο χρόνο την 20 Ιουλίου 2012 (ημερομηνία συζήτησης της αίτησης καθορισμού των προσωρινών τιμών) στο ποσό των τετρακοσίων Ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο(400 €/τ.μ.) - Υπόθεση Χαρίκλειας συζ. Γεωργίου Κουβαρά, το γένος Ιωάννου και Γεωργίας Μαμάη.
4. Άσκηση ή μη ένδικου μέσου κατά της υπ' άριθμ. 3251/2012 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Τμήμα 15ο Τριμελές) (υποθ. NEXT LOOK - επιβολή προστίμου για παράνομο διαφημιστικό μέσο).
                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                    ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                                              ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου