Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Μπλόκο» στο Μαρούσι της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Φούχτελ

         Προπηλάκισαν τον Μ. Χρηστάκη & τον Κ. Ιωαννίδη
Ωστόσο, ο κ. Φούχτελ βρίσκεται στη Γερμανία, έχοντας φύγει από το ξενοδοχείο την προηγούμενη εβδομάδα!
Οι εργαζόμενοι δεν μπλόκαραν απλά την είσοδο του ξενοδοχείο, για να εμποδίσουν τη συνάντηση, έκλεισαν και το πάρκινγκ, μετά την πληροφορία πως κάποιοι από τους δημάρχους μπήκαν από την... πίσω πόρτα και προπηλάκισαν τον γγ της ΚΕΔΕ.
Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεπλάκησαν με αστυνομικούς των ΜΑΤ έξω από το ξενοδοχείο...
Ένταση επικράτησε όταν στο ξενοδοχείο έφτασαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλης Χρηστάκης αλλά και ο δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης.
Οι συγκεντρωμένοι τους προπηλάκισαν, με την αστυνομία να... μπλέκεται μέσα στο χαμό, χωρίς να μπορεί ουσιαστικά να κάνει τίποτα. Ούτε τα ΥΜΕΤ που έφτασαν, κατόπιν εορτής, στο σημείο.
Μιλώντας στην aftodioikisi.gr ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης γ.γ. των Δήμων Μιχάλης Χρηστάκης υποστήριξε ότι ήταν μια προγραμματισμένη συνάντηση σε συνέχεια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη με πέντε γερμανούς δημάρχους και πρώην δημάρχους από το κρατίδιο της Βάδης - Βατεμβέργης στην οποία είχε κληθεί 14 γενικοί γραμματείς δήμων και 12 έλληνες δήμαρχοι με στόχο τη συνεργασία των δύο πλευρών σε πέντε τομείς:

-Ανταλλαγές νέων
-Μείωση κατανάλωσης ενέργειας
-Συνεργασια σε θέματα πολιτικής προστάσιας
-Συνεργασίας σε διοικητικά και θέματα μείωσης της γραφειοκρατίας
-Αδελφοποιήσεις μεταξύ ελληνικών και γερμανικών δήμων.
Παρόντες στη συνάντηση η οποία θα ήταν σύμφωνα τον κ. Χρηστάκη είναι οι δήμαρχοι Βρηλισσίων, Κώστας Ιωαννίδης, Δωριδος, Γιώργος Καπετζώνης και Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και οι γενικοί γραμματείς των δήμων Αμαρουσίου, Ψυχικου Κεφαλονιάς, Χαίδαρίου και Αχαρνών.
Παράλληλα στη συνάντηση συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες αλλά του Δικτύου 21 ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου