Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Με ανοιχτές πόρτες», η «Αμαρυσία Εστία»...

Tο εμπορικό κέντρο AVENUE (Kηφισίας 41-47, Μαρούσι 15123), με την ενεργό συμμετοχή συμμετοχή της «Αμαρυσίας Εστίας», του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ Ιδρύματος, του ΕΨΥΠΕ, της ΕΣΤΙΑΣ,  της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, της ΗΠΙΟΝΗΣ, του ΕΨΥΜΕ,  του ΕΛΕΠΑΠ, του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ &  της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ (DOWN),  διοργανώνει από σήμερα τριήμερο bazaar.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 1, 3 και 4 Δεκεμβρίου  με αφορμή την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Το  AVENUE δημιούργησε μια ατμόσφαιρα προσφοράς που συνάδει με το κλίμα των ημερών, δίνοντας με τρόπο αυτό τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει πραγματικά μοναδικά είδη, τα οποία κρύβουν μέσα τους τη θέληση και τη δύναμη της ψυχής των δημιουργών τους.
Κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, κουλουράκια, βουτήματα, τσουρεκάκια, βιβλία, χριστουγεννιάτικες κάρτες, ζυμαρικά και χυλοπίτες είναι μερικά από τα είδη που θα διατίθενται προς πώληση, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι χειροποίητα, μικρής χρηματικής αξίας και σίγουρα μεγάλης σημασίας σε επίπεδο προσφοράς.
Eπίσης την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας(Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα)
η «Αμαρυσία Εστία» και το ΚΔΑΠ Δήμου Αμαρουσίου, οργανώνουν bazaar με πλούσια δώρα (χειροποίητες κατασκευές των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΚΔΑΠ, ζωγραφιστές πέτρες, κεραμικά και μπουκάλια της ζωγράφου κ. ΕΥΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗ , κεραμικά, γλαστράκια, διακοσμητικά, κοσμήματα, βιβλία, σπιτικά γλυκά, είδη νοικοκυριού, bibelots, παιχνίδια επιτραπέζια και άλλα, διακοσμητικά χριστουγεννιάτικου δένδρου και τα πρωτότυπα κεραμικά ημερολόγια της «Αμαρυσίας Εστίας».

Το bazaar θα λειτουργήσει την Παρασκευή από τις 9.00 μέχρι 21.00 και το Σάββατο από τις 9.00 μέχρι τις 19.00.
Την Παρασκευή στις 18.00 θα γίνει η γιορτή των παιδιών με μουσικό πρόγραμμα και πλούσιο μπουφέ.
Στην εκδήλωση δώσαμε την ονομασία «Με ανοιχτές πόρτες», γιατί η πρόθεσή μας είναι να γνωρίσει η κοινωνία μας τους συμπολίτες μας αυτούς και να τους αγκαλιάσει.
Τα χρήματα καλύπτουν ανάγκες του ΚΔΑΠ και του Σωματίου μας σχετικές με την εκπαίδευση και ψυχαγωγία τους.
                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου