Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

       Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Αμαρουσίου μαζί με τους Δασκάλους του σχολείου μας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι τη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 10πμ - 4μμ στους χώρους του σχολείου.
Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνάντηση των γονέων, των δασκάλων και των παιδιών στους χώρους του σχολείου σε μια εορταστική ημέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έξω από τη καθημερινότητα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, για να μιλήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε με τους ανθρώπους που συναντάμε καθημερινά αλλά σπάνια έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα.
Τα παιδιά θα τραγουδήσουν, θα παίξουν παιχνίδια αλλά θα έχουν και ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Η συμμετοχή των γονέων είναι καταλυτική, μιας και θα χρειαστεί όλοι μας να φέρουμε κάτι για φαγητό ή/και ποτό, καθώς και να προσφέρουμε πράγματα που δε μας χρειάζονται πια, όπως παιχνίδια, βιβλία, ρούχα ή οτιδήποτε άλλο τα οποία θα αποτελέσουν το αντικείμενο του παζαριού.


Όλα τα παραπάνω θα είναι προς πώληση έναντι συμβολικού τιμήματος με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ή και περισσότερων διαδραστικών πινάκων για το σχολείο μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους τη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στους χώρους του σχολείου έτσι ώστε να περάσουμε μια υπέροχη μέρα. Εάν προσφέρετε φαγητά, ποτά ή/και αντικείμενα στην εκδήλωση, παρακαλώ απαντήστε τις παρακάτω ερωτήσεις και επιστρέψτε το χαρτί στους δασκάλους το συντομότερο δυνατό.
 
                                                                ΠΗΓΗ:
Το blog του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου