Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Ν. Δούσης έφυγε, ο Θ. Βελής ήλθε

Τη θέση του παραιτηθέντος κ. Νικόλαου Δούση - Ρασσιά στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέχει απο χθες ο κ. Αθανάσιος Βελής, ο οποίος ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη
Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, στην οποία αναγνώστηκε ο όρκος και υπογράφηκαν τα προβλεπόμενα έγγραφα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά την ορκωμοσία δήλωσε:
«Δεχόμαστε με ευχαρίστηση την παρουσία και συμμετοχή του Θανάση Βελή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, που είναι ο πρώτος επιλαχόντας της πλειοψηφούσας παράταξης «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» μετά τον κ. Ν. Δούση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, όπως άλλωστε έπραξε και κατά τα προηγούμενα χρόνια, ώστε μέσα από την κοινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πόλη μας.

Ο κ. Νίκος Δούσης - πρόσθεσε -παραμένει στις τάξεις της παράταξή μας, θα έχει την συνδρομή και την υποστήριξη μας στην ανθρωπιστική του προσπάθεια με τους «Γιατρούς της Ειρήνης», ενώ θα συνεχίσουμε και στο επόμενο διάστημα την κοινή μας πορεία για ένα πιο όμορφο Μαρούσι.
Του εκφράζουμε την ευχαρίστηση μας για την έως σήμερα προσφορά του στην πόλη του Αμαρουσίου.
Από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Βελής ευχαρίστησε θερμά τον κο Δήμαρχο εκφράζοντας την ειλικρινή διάθεσή του να συνδράμει στο έργο της Διοίκησης,
 επ’ ωφελεία της πόλης, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά τη συμμετοχή του στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου