Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Και όμως κάτι αλλάζει σε αυτήν την χώρα...

        Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»: 
    Την παρουσία μας θα την αισθανθούν πλέον όλοι,
               και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι !!!
Μετά από αίτηση ακύρωσης του Π. Θεωδοροπουλου(του Συνδυασμού μας) στο ΣτΕ (την οποία υπογράφει και ως Δικηγόρος) που ασκήθηκε το 2006 και υπερασπίστηκε στο ακροατήριο η Δικηγόρος Κατερίνα Ψαλτη (του Συνδυασμού μας), το γνωστό Εμπορικό Κέντρο ΑVENUE με την απόφαση 4541/11 κρίθηκε παράνομο και ακόλουθη και δεύτερη δική την 16η Μαΐου 2012.
Η αίτηση αυτή, και πολλές άλλες (όπως όλοι γνωρίζουν) συμπεριελάμβαναν μέχρι το 2010 (αφ΄ότου ανέλαβε νέα Διοίκηση η οποία αλλοίωσε τους ιδρυτικούς στόχους) και τον Σύλλογο Παρέμβασης, καθώς και ο ίδιος και ο Δ. Κλαπάκης είναι ιδρυτικά μέλη
Προεδρικό Διάταγμα με τις παράνομες χρήσεις γης στο Μαρούσι προωθήθηκε από το ΥΠΕΚΑ χωρίς απόφαση του Κ.ΣΧΟΠ, με υπογραφή του αποτυχόντα να επανεκλέγει Υπουργού Ν. Σηφουνακη,(και μάλιστα χέρι –χέρι αυτές τις κρίσιμες για τον λαό μας μέρες ), με σκοπό να μεταφερθούν δισεκατομμύρια ευρώ ως υπεράξιες σε ιδιωτικά εργολαβικά συμφέροντα και πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη και αυτή την περίπτωση θα την αντιμετωπίσει ποινικα ανάλογα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τι σημαίνουν αλλαγές χρήσεις, τους ενημερώνουμε ότι για να αλλάξει χρήσεις μόνο σε ένα μικρό οικόπεδο συνελήφθηκε επ΄ αυτοφώρω από την κάμερα ο τότε Αντιδήμαρχος Γλυφάδας να ζητά μίζα 250 εκ. δραχμές, καθορίζοντας παράλληλα τιμοκατάλογο λαδώματος για αυτές τις χρυσοφόρες εγκληματικές ενέργειες.

Πολλοί απόρησαν για την ξαφνική πρώτη παρουσία μας και μάλιστα άκρως επιτυχημένη (αν και με τεράστιες ελλείψεις ακόμα και ψηφοδελτίων, αρχικά σε μια μόνο εκλογική περιφέρεια) , και στις Εθνικές Εκλογές ,αλλά ήταν μια ενεργεία άκρως αναγκαία.
Μια από τις αιτίες ήταν και η κοινοποίηση έγγραφων από την Περιφέρεια και την Επιτροπή του άρθρ. 152 ότι πάνω από 20 προσφυγές μας, για μη νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του Δημοτικού Χρήματος , επειδή …δεν είχαν χρόνο να τις ελέγξουν, οι καταγγελλόμενες παρανομίες θεωρούνται …νόμιμες !!!
Καθημερινές καλύψεις και προωθήσεις της διαφθοράς κάτι που ουδέποτε ασχολήθηκαν ή θα ασχοληθούν, τώρα που τα μεγάλα κόμματα διαλύθηκαν οι "νικητές" των εκλογών Τσίπρας, Κουβέλης, Καμμένος , Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ κ.λ.π.
Και μετά απορούμε πως λεηλατήθηκε ένας ολόκληρος λαός και πως η Ελλάδα έρχεται πρώτη στην Διαφθορά στην Ευρώπη ξεπερνώντας ακόμα και την χώρα των ναρκωτικών Κολομβία και την Αφρικανική Μποτσουάνα .
Και όμως κάτι αλλάζει σε αυτήν την χώρα,
Όπως δείχνουν τα εκλογικά αποτελέσματα, το 20 % στήριξε εντελώς νέα κόμματα, ενώ οι Εισαγγελείς αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους, κατήγγειλαν ότι πολιτικά πρόσωπα παρεμβαίνουν παράνομα στο έργο τους.
Και το Εφετείο Αθηνών ΔΕΝ έκανε δεκτή την παρέμβαση του Πατουλη (κ.α.) να ακυρωθεί η δίκη του Ιούλιου εις βάρος του ως Δήμαρχου Αμαρουσίου για αδικήματα, εις βάρος του Δημοτικού Συμφέροντος .

Και φυσικά έπεται συνέχεια για πολλά άλλα .
Κλαπάκης Δορύλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου