Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στην αφετηρία το 2ο Τουρνουά Άνοιξης, με «οικοδέσποινα» τη Νίκη !

Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση, το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΟΙΞΗΣ έρχεται φέτος βάζοντας στόχο να είναι εξίσου επιτυχημένο και γιατί όχι πιο ευχάριστο και πιο θεαματικό.
Το παρόν θα δώσουν τρείς συμμετέχοντες του προηγούμενο τουρνουά, η «οικοδέσποινα» Νίκη Αμαρουσίου, η Παλλήνη και η Σχόλη Μωραΐτη ενώ πρωτοεμφανιζόμενοι στη διοργάνωση θα είναι φέτος ο Παπάγος και τα Γλυκά Νερά.
Στις άκρες των πάγκων θα κάθονται τρεις γνώριμες από πέρυσι φιγούρες: ο Νωντας Μπαϊμπος της Νίκης Αμαρουσίου, ο Ζώης Καλαμποκης με τη Σχολή Μωραΐτη και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου με τα Γλυκά Νερά (Πέρσι στην Παλλήνη). Νέες προσθήκες ο Αντώνης Πουμπουρας με τον Παπάγου και ο Βασίλης Ξεροβασιλας με την Παλλήνη.
Σε τέσσερεις αγωνιστικές λοιπόν θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα ενός γύρου και θα ακολουθήσει ένα weekend τελική φάση σε μορφή final-4.
Σε κάθε αγώνα του τουρνουά θα προηγείται αγώνας παγκορασίδων ή μίνι για να εξοικειωνόμαστε σιγά-σιγα με τις επόμενες πρωταγωνίστριες των παρκέ!
Η στατιστική θα παίξει όπως και πέρυσι σημαντικό ρόλο στο Τουρνουά Άνοιξης. Θα τηρηθούν λεπτομερή στατιστικά και θα βραβευτούν στην τελετή λήξης οι καλύτερες από τις 60 αθλήτριες σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Επίσης, στόχος είναι να δοθεί μια ξεχωριστή νότα στους αγώνες κάνοντας παρουσιάση των αθλητριών στην έναρξη του αγώνα, έχοντας την παρουσία ball girls αλλά και διάφορα happenings.
Η έναρξη του 2ου Τουρνουά Άνοιξης θα γίνει της Κυριακή 13 Μαΐου 2012 με πρώτο αγώνα στις 16:30 το ΑΣ Παπάγου – Νίκη Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Παλλήνης-Σχολης Μωραΐτη στο νέο κλειστό Παλλήνης. Τα Γλυκά Νερά έχει το ρεπό της 1ης αγωνιστικής ημέρας .
Το 2ο Τουρνουα Ανοιξης διοργανωνει και παλι φετος η Νικη Αμαρουσιου ελπιζοντας σε μια επιτυχια αναλογη της περσινης πρωτης διοργανωσης.

Τρεις απο τις περσινες συμμετοχες θα ειναι και παλι εκει: η Νικη, ο Α.Ο. Παλληνης και η Σχολη Μωραϊτη. Μαζι τους οι ομαδες του Α.Σ. Παπαγου μετα απο μια πολυ καλη χρονια επανοδου στην πρωτη κατηγορια και τα αναδιοργανωμενα σε ολα τα επιπεδα Γλυκα Νερα.
Αλλα και στις ακρες των παγκων θα καθονται τρεις απο τις γνωριμες απο περυσι φιγουρες: κατ'αρχας ο Νωντας Μπαϊμπος με τη Νικη, ο Ζωης Καλαμποκης με τη Σχολη Μωραϊτη και ο Δημητρης Παπαϊωαννου με τα Γλυκα Νερα. Νεες προσθηκες ο Αντωνης Πουμπουρας με τον Παπαγου και ο Βασιλης Ξεροβασιλας με την Παλληνη.
Σε τεσσερεις αγωνιστικες λοιπον θα διεξαχθει ενα πρωταθλημα ενος γυρου και θα ακολουθησει ενα week-end τελικη φαση. Του αγωνα των γυναικων θα προηγειται αγωνας παγκορασιδων ή μινι με τις επομενες πρωταγωνιστριες των παρκε!
Η στατιστικη θα παιξει οπως και περυσι σημαντικο ρολο στο Τουρνουα Ανοιξης. Θα τηρηθουν λεπτομερη στατιστικα και θα βραβευθουν στην τελετη ληξης οι καλυτερες απο τις 60 αθλητριες σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες.
Η εναρξη θα γινει το ερχομενο Σαββατοκυριακο 12 και 13 Μαϊου με τις αναμετρησεις Παπαγου-Νικης και Παλληνης-Σχολης Μωραϊτη, ενω τα Γλυκα Νερα θα ειναι οι ρεπουχοι της πρωτης αγωνιστικης.
Το Σαββατο 26 Μαϊου θα διεξαχθει φετος το 2ο τουρνουα μινι-βολλεϋ που οργανωνει η Νικη Αμαρουσιου προς τιμην του αειμνηστου παραγοντα της Δημητρη Ασημακοπουλου. Το τουρνουα απευθυνεται στις μαθητριες των δημοτικων σχολειων του Μαρουσιου και θα διεξαχθει στο νεο κλειστο γυμναστηριο στο χωρο του 2ου λυκειου Αμαρουσιου (Μεγ. Αλεξανδρου 125).
Την επομενη μερα και στον ιδιο χωρο θα διεξαχθει και το τουρνουα μπασκετ για τα αγορια των δημοτικων σχολειων του Μαρουσιου. Οι ομαδες και στα δυο σπορ θα ειναι τριμελεις και τα παιδια θα πρεπει να ειναι στις 9 το πρωϊ στο γηπεδο συνοδευομενα απο το γυμναστη του σχολειου τους.
Δηλωσεις συμμετοχης θα γινονται δεκτες μεχρι την Τριτη 22 Μαϊου
 στο fax 2108025762 ή στο e-mail niki-91@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου