Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Διοίκηση Πατούλη: Αναμείνατε στο ..."ακουστικό" σας κ. Κούκουζα!

Από το Γενάρη του 2012, τόσο με ερωτήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και με έγγραφο που απέστειλε προς τους διαχειριστές του "Οργανισμού Εργασίας" του Δήμου Αμαρουσίου,
ο Δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής κίνησης "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ" Πέτρος Κούκουζας ζητά να πληροφορηθεί τις οφειλές του "Οργανισμού" προς ασφαλιστικά ταμεία, δημόσια ταμεία, τράπεζες, προμηθευτές κ.λ.π, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα(παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις στελεχών της διοίκησης), να λάβει καμμία απάντηση !!!
Ο κ. Π. Κούκουζας αφού χαρακτηρίζει το συνεχιζόμενο "κρυφτούλι" της διοίκησης Πατούλη ως "απρέπεια και πολιτική απαξίωση του θεσμού του δημοτικού συμβούλου", μας ενημερώνει, ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κάλεσε τη διοίκηση να παραχωρήσει τα στοιχεία που ζήτησε, αλλιώς είναι αναγκασμένος να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία, προκειμένου να του δοθούν.
Επισυνάπτει δε & την αναφορά που έκανε στις 04.05.2012 στον γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης.

                                                                 ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς : Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής /
Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ν.Π.Δ.Δ.
Υπόψη : κ. Λιακόπουλου Ηλία
Διεύθυνση : Κατεχάκη 56 Τ.Κ. 11525
ΤΗΛ. : 210 67 09 616
Αξιότιμε κύριε γενικέ γραμματέα,
με την παρούσα θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως οι διαχειριστές του «Οργανισμού Εργασίας Δήμου Αμαρουσίου» και κατ’ επέκταση και η δημοτική αρχή Αμαρουσίου, αρνούνται να απαντήσουν στα ερωτήματά μας, (από την αρχή του έτους) που αφορούν στις συνολικές οφειλές του «Οργανισμού Εργασίας του Δήμου Αμαρουσίου», προς τους ασφαλιστικούς φορείς τα δημόσια ταμεία, τις τράπεζες, τρίτους προμηθευτές και άλλους πιστωτές).
Αξιότιμε κύριε γενικέ γραμματέα,
θα ήθελα να μεριμνήσετε για την εφαρμογή του νόμου 3852, άρθρο 61 παράγραφος 3 και άρθρο 69 παράγραφος 3 από τη διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου και τη επιβολή των ανάλογων κυρώσεων.

Με εκτίμηση
Κούκουζας Πέτρος
Δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου
p.koukouzas@gmail.com
69 88 114 111
Συνημμένα : έγγραφο με ερωτήματα προς τους διαχειριστές του «Οργανισμού Εργασίας Δήμου Αμαρουσίου» από 09.03.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου