Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ενημερωτική επίσκεψη του Μιχάλη Χρηστάκη, στο Δήμο Παρανεστίου

Tην ικανοποίησή του από τον Δήμαρχο Νίκο Καγιάογλου και όλα τα στελέχη του Δήμου Παρανεστίου για την άψογη φιλοξενία και την μελλοντική τους συνεργασία, εξέφρασε ο Γ. Γ. του Δήμου Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» - Διεθνολόγος Μιχάλης Χρηστάκης, κατα την  Ενημερωτική επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήμο Παρανεστίου.
 Ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης,  που συνοδευόταν από την  την σύζυγό του κ. Αγγελική Μπουρμπούλη, (υπεύθυνη Σπουδών και Έρευνας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), συζήτησε τα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία του Δήμου Παρανεστίου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι .
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» μιλώντας σε στελέχη του ακριτικού Δήμου, υποστήριξε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζει η χώρα, ο κάθε Δήμος πρέπει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με μικρό οικονομικό κόστος για τον Δήμο και να δίνει πολύπλευρες δυνατότητες στους πολίτες για παραγωγικές και δημιουργικές λύσεις όσον αφορά προϋποθέσεις και ζητήματα εργασίας για αυτούς.

 Τόνισε επίσης πόσο σημαντικό είναι ότι ο Δήμος Παρανεστίου είναι μέλος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. «Δύκτιο Υγιών Πόλεων» και αυτό γιατί το ΕΔΔΥΠΠΥ έχει σαν σκοπό να προλαμβάνει τα νοσήματα με συνεχείς ενημερώσεις για πλήρη κατανόηση και αντιμετώπηση αυτών, να κάνει τον προσυμπτωματικό έλεγχο πολλών νοσημάτων με ενεργείς δράσεις από ειδικούς επιστήμονες - γιατρούς και γενικά να προωθήσει τους πολίτες να κάνουν ολοκληρωμένες δράσεις στο πεδίο της δημόσιας υγείας.

1 σχόλιο:

  1. συγκινητικό... ο κ. Χρηστάκης συνεχίζει τις δωρεάν διακοπές του ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, με δαπάνες του Δήμου Αμαρουσίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή