Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Ανοιξε & σας περιμένει" ... το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κηρύσσοντας ταυτόχρονα & την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως και τις 3 Ιανουαρίου 2012.
Ο κ. Δήμαρχος εγκαινιάζοντας το φετινό "Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αμαρουσίου"  απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να παραμερίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτό το γιορτινό σκηνικό.
Το Χωριό του Άη Βασίλη με τα φουσκωτά παιχνίδια, τα σπιτάκια, το τρενάκι με επιβάτες τους μικρούς φίλους του Αη Βασίλη, το καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα γιορτινά δρώμενα, τα δώρα αλλά και τις διάφορες εκπλήξεις, αλλά και τη μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά, παραδοσιακά εδέσματα, τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές, διαμορφώνουν ένα ... εορταστικό σκηνικό.
Με εξαίρεση ελάχιστες δραστηριότητες που έχουν είσοδο ( "ειδικές τιμές" για όλους όσοι είναι  κάτοχοι της Artemis Card), όλα τα άλλα παρέχονται ... δωρεάν.

Η βραδιά των εγκαινίων ξεκίνησε με ένα ευχάριστο χιουμοριστικό πρόγραμμα
 με το γνωστό ανιματέρ - κωμικό Σταύρο Ντάφλο, και κορυφώθηκε με ένα Half Play Back μουσικό σχήμα που ξεσήκωσε το κοινό με τους ρυθμούς και τα τραγούδια του.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άη Βασίλη σας περιμένει να το επισκέπτεστε μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2012 καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου