Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Γνωριμία" Πατούλη με το νέο Προεδρείο της Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Π. –Ο.Τ.Α.), παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Μιχάλη Χρηστάκη, είχε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο κ. Γιώργος Πατούλης.
 Στη συνάντηση  ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στα θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους της.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση προέχει η εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στους αιρετούς εκπροσώπους και στους εργαζόμενους, στην κοινή τους προσπάθεια να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες.
Στη συζήτηση ο κ. Δήμαρχος σημείωσε ότι «το τρίπτυχο Αιρετοί Εκπρόσωποι – Εργαζόμενοι – Τοπική Κοινωνία πρέπει να διέπει τη φιλοσοφία και το πνεύμα μίας καλής, γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας. Οι υπερβολικές διεκδικήσεις και οι ισοπεδωτικές τακτικές οδηγούν σε αρνητικές επιπτώσεις στους πολίτες σε κάθε τοπική κοινωνία και έμμεσα επηρεάζουν αρνητικά και τους εργαζόμενους

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α συμμετείχαν ο Πρόεδρος Μάρκος Δαρδαμάνης, ο Αντιπρόεδρος Ζαχαρίας Λατζουράκης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Πελεγίνης και ο Ταμίας Αλκιβιάδης Λαμνάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου