Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Πατούλης: «Φορέστε» την καλύτερη διάθεσή σας εν όψει Χριστουγέννων

          Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαρούσι
Την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εγκαινίασε ο Δήμος Αμαρουσίου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου  με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού.
Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου να δίνει τον τόνο στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ο Αλέξανδρος, ο γιος του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη πάτησε το κουμπί και το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 20 μέτρων φωτίστηκε από χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το νέο έτος.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν στάθηκε ικανή για να στερηθεί το Μαρούσι τη γιορτινή όψη. Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική πίεση που βιώνουν τα νοικοκυριά καταφέραμε το φετινό εορταστικό πρόγραμμα να μην έχει κανένα κόστος για το Δήμο, εξασφαλίζοντας στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλη μας με στόχο να δώσει χαρά στους συμπολίτες μας, αλλά και να τονώσει και να ενισχύσει την τοπική αγορά του Αμαρουσίου που τόσο ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν».
Ο κ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις έννοιες και τα άγχη της καθημερινότητας.
«Φορέστε την καλύτερη διάθεση σας και παρέα με τον Άγιο Βασίλη γίνετε συμμετόχοι του πνεύματος των εορτών. Σας περιμένουμε όλες και όλους στο γιορτινό ραντεβού μας για να διασκεδάσουμε μα να ανταλλάξουμε ευχές για όμορφες γιορτές και πιο αισιόδοξη νέα χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου