Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"Ανάσταση" για την Εκκλησία Χριστουγεννιάτικα !!!

  Ο Δήμος παραχώρησε  τη χρήση έκτασης 600 τ.μ(!!!)
   για να γίνει γιγαντο-ναός μπροστά στο Κοιμητήριο
...τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε & υπογράψανε
ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση 600 τ.μ. δημοτικής γης!
Μπορεί ο Δήμος να τελεί υπό οικονομική επιτήρηση, η Διοίκηση του Δήμου να "αναγκάζεται" να επιβάλει δυσβάσταχτα τέλη στους δημότες, να απολύει εργαζόμενους ... ωστόσο η διάθεσή της για χουβαρνταλίκια δεν έχει εκλείψει τελείως, ιδιαίτερα όταν αυτά πρόκειται να έχουν αποδέκτη την Εκκλησία!!!
Οπως μας πληροφορεί το Γραφείο Τύπου,"Συμβόλαιο για την παραχώρηση της χρήσης χώρου έμπροσθεν του Δημοτικού Κοιμητηρίου με σκοπό την ανέγερση Νέου Ενοριακού Ναού, υπεγράφη ανάμεσα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ &
ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ"...ΣΚΟΡΠΑΕΙ !
Οι δύο πλευρές, στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Ερανικής Επιτροπής Αιδεσιομολογιότατου Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου, του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη, του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπαλάση, του συμβολαιογράφου Μιλτιάδη Στάμου, αλλά και μελών της Ερανικής Επιτροπής, σε εκτέλεση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, υπέγραψαν συμβόλαιο παραχώρησης για τη χρήση έκτασης επιφάνειας 600 τ.μ. μπροστά από το δημοτικό κοιμητήριο για την ανέγερση ενοριακού ναού.
Γ. Πατούλης: Εκάμφθησαν οι "μεμονωμένες" αντιδράσεις...


Επιτέλεσαν το Χριστιανικό τους Καθήκον,
& η ψυχική ευφορία μετουσιώθηκε
σε χαμόγελα  πρωτοφανούς Ευτυχίας

Τα μέλη της Ερανικής Επιτροπής συνεχάρησαν τις δύο πλευρές για την υπογραφή και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κ. Πατούλη, για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές του να δώσει λύση στο χρονίζον αίτημά τους.
Με την ευκαιρία της υπογραφής του συμβολαίου παραχώρησης χρήσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:
Υπέροχος Ναός & πολύ μεγαλύτερος
 από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου 
 «Αφού εκάμφθησαν οι μεμονωμένες αντιδράσεις που υπαγορεύονταν από ίδιον όφελος και τελεσιδίκησαν οι διάφορες δικαστικές διαμάχες με επιστέγασμα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας πριν από έναν χρόνο, σήμερα με την υπογραφή του συμβολαίου παραχώρησης από το Δήμο Αμαρουσίου στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα δεκαετίας και πλέον, των κατοίκων της περιοχής για ανέγερση ενοριακού ναού στο σημείο. Με αυτόν τον τρόπο για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε στην πράξη ότι όταν όλοι μαζί δυναμικά διεκδικούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου