Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο στις 6:30 μ.μ.

Εικοσιτέσσερα (24) θέματα περιλαμβάνει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ της Τακτικής συνεδρίασης του Σώματος, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1.΄Eγκριση ή μη της υπ' αρ. 13.2011 Συνεδρίασης θέμα 4ο του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑ περί έγκρισης της τροποποίησης του καταστατικού της
2.Έγκριση ή μη της υπ' αρ. 13.2011 Συνεδρίασης θέμα 5ο του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑ περί της μελλοντικής εξέλιξης της "Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου"
3.Αποδοχή ή μη καταλόγου εργαζομένων της "Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου"
4.Αποδοχή ή μη μεταφοράς των εργαζομένων της "Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου" (ΔΕΑΔΑ) στον Δήμο Αμαρουσίου και σύσταση προσωποπαγών θέσεων
5.Απόδοση ποσού σε Σχολικές Επιτροπές από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών Δ΄ Κατανομή έτους 2011, των Α΄/βάθμιων και Β΄/βάθμιων σχολείων Δήμου Αμαρουσίου

6.Καθορισμός α) των εξόδων παράστασης του προέδρoυ και αντιπροέδρου β) της αποζημίωσης των μελών διοικητικού συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις του ν.π.δ.δ με την επωνυμία "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου "Αμαρυσία Άρτεμις"(Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α)
7.Καθορισμός α)των εξόδων παράστασης του προέδρoυ και του αντιπροέδρου β)της αποζημίωσης των μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις του ν.π.δ.δ με την επωνυμία "Α΄/βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Αμαρουσίου"
8.Καθορισμός α)των εξόδων παράστασης του προέδρoυ και του αντιπροέδρου β)της αποζημίωσης της μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις του ν.π.δ.δ με την επωνυμία "Β΄/βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Αμαρουσίου"
9.Καθορισμός αποζημίωσης του Προέδρου, (ή Αντιπροέδρου) και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ν.π.ι.δ με την επωνυμία "Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου"(ΚΕΑΔΑ)
10.Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (πρώην Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου), χρήσεως 2011
11.Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (ΔΕΑΔΑ), χρήσεως 2011
12.Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΑΠΔΑ), χρήσεως 2011 ως τη λύση της (ΦΕΚ λύσης 1613/14-7-2011)
13.Αποδοχή ή μη της με αρ. 106/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΑΔΑ) σχετικής με τη χωροθέτηση στάσεων ανά γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας
14.Διαγραφές οφειλών από παραβάσεις Κ.Ο.Κ. (υπόθ. Σασσής Θ. κλπ)
15.Επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένες επιγραφές μέσα στα όρια του Δήμου Αμαρουσίου
16.Διαγραφές οφειλών από παραβάσεις Κ.Ο.Κ.(υπόθ. Λαική Χρηματοδοτικές A.E κλπ)
17.΄Εγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου "Σύνδεση του Ανατολικού Αμαρουσίου με το Διοικητικό Κέντρο του Δήμου"
18.Ορισμός μελών επιτροπής ονοματοθεσίας οδών
19.Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υποθ.Κ.Κεφαλά)
20.Αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση (υποθ.Β.Καρύδη)
21.Ορισμός μελών επιτροπής για τις κοπές των δένδρων
22.Διαγραφή οφειλής προστίμου Γ.Ο.Κ (υποθ. Mουστάκας Δημήτριος, Εκθ. Αυτοψ. 33/1999)
23.Διόρθωση της με αρ. 392/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά: "΄Εγκριση ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕ.ΣΥ.ΚΥΔΑ) διαχειριστικής περιόδου 2010 (ΦΕΚ τροποποίησης 1100/11 ως ΚΕΑΔΑ)"
24. Έγκριση ή μη προσυμφώνου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και του Δήμου
Αμαρουσίου για την ανάληψη της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου από την ΕΥΔΑΠ
Α.Ε. και την τακτοποίηση των οφειλών του προς αυτήν

                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                              ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                   ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου