Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πανέμορφη η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μαθητών του Σικιαριδείου

Πανέμορφη ήταν η γιορτή των μαθητών που φοιτούν στα δύο ειδικά σχολεία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, την οποία διοργάνωσαν από κοινού, η υπεύθυνη του μουσικοχορευτικού προγράμματος του Ιδρύματος Ελισάβετ Γεωργιάδου, και η υπεύθυνη του προγράμματος χοροθεραπείας Αμάντα Κουγιούφα.
  Οι μαθητές, παρουσία των δασκάλων, φίλων και των οικογενειών τους, ερμήνευσαν με τη συνοδεία πιάνου αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν εορταστικά μουσικοχορευτικά δρώμενα.
Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του μετέφερε στα παιδιά και στο διδακτικό προσωπικό τις θερμότερες ευχές του για τις γιορτές και το νέο έτος και επαναβεβαίωσε τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του Δήμου, να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στο Ίδρυμα, προκειμένου να μπορεί εύρρυθμα και απρόσκοπτα να συνεχίζει το έργο του.


«Σας συγχαίρουμε για το έργο που παράγετε στο ίδρυμα συμβάλλοντας στην πρόοδο των παιδιών που φιλοξενείτε σε αυτό. Να θεωρείτε το Δήμο Αμαρουσίου σταθερό συνεργάτη και αρωγό της προσπάθειάς σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμος Σικιαρίδης, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου