Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

"Προσφορά" χορηγών το Χριστουγεννιάτικο "γεύμα αγάπης"

Σε κλίμα γιορτινό και αισιόδοξο και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης με τη συμμετοχή 100 περίπου ατόμων, συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου.

Στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που τίμησε με την παρουσία του το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης, οι προσκεκλημένοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί του γιορτινές ευχές.
Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στη σημερινή γιορτή, τους μετέφερε την αμέριστη αγάπη του και τους ευχήθηκε το 2012 να αναζωπυρώσει την ελπίδα για καλύτερες συνθήκες ζωής που όλοι οι άνθρωποι αξίζουν και δικαιούνται.

«Είχαμε υποσχεθεί ότι κάθε χρόνο τέτοια ημέρα θα είμαστε μαζί με τους μοναχικούς ανθρώπους του Δήμου μας προσφέροντάς τους τη χαρά και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και το 2012. Θα συνεχίσουμε να τους δείχνουμε την αγάπη και την ειλικρινή συμπαράστασή μας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα τους αφήσουμε ούτε την Πρωτοχρονιά καθώς ετοιμάζουμε και σύντομα θα ανακοινώσουμε κάποια ανάλογη γιορτή».
Το χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου ήταν αποκλειστική προσφορά χορηγών στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει.
Συγκεκριμένα, η σημερινή γιορτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Λευτέρη Οικονόμου, του Γενικού Διευθυντή Σπουδών του ΑΝΤ1 GROUP, Ναυάρχου Μιχαήλ Ιαμαηλάκου, αλλά και λοιπών στελεχών του ομίλου ΑΝΤ1 που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη Χριστίνα Κολοκοτρώνη, δικηγόρο - δημοσιογράφο για την καθοριστική της συμβολή στη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Την ψυχαγωγία με μουσική και χορό των συμμετεχόντων επιμελήθηκαν η Χορωδία του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου, ενώ οι εθελόντριες από το γεύμα αγάπης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου φρόντισαν για την περιποίηση των προσκεκλημένων. Την εκδήλωση συνέδραμε, επίσης, το προσωπικό των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου που καθημερινά συμπαραστέκεται στους ανθρώπους αυτούς αλλά και στους ηλικιωμένους.
Παρόντες στη γιορτή ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Δημήτρης Καμπούκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νικόλαος Κάββαλος, ο Υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυιατρείου Αντώνης Παρτσινέβελος, ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Αλεπούς, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Πουλόπουλος, τρόφιμοι του οικοτροφείου ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «Εστία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου