Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στο Δήμο


Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές. Παράλληλα, στο λεκανοπέδιο σημειώνονται διακοπές ρεύματος.
Η Πολιτική Προστασία και οι αρχές καλούν τους οδηγούς να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, να μετακινούνται αφού υπάρχει απόλυτη ανάγκη, ειδικά τις νυχτερινές ώρες και να είναι απαραίτητα εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται επίσης σε περιοχές στον Υμηττό, την Πεντέλη, τον Άγιο Στέφανο, το Καματερό, τα Βριλήσσια, την Καλογρέζα και το Ντράφι.
Η κυκλοφορία έχει απαγορευθεί στην Λ. Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω καθώς και στην οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης από το 414ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πάνω, στη Λ. Φυλής από τη Μονή Κλειστών προς το Δερβενοχώρι καθώς και στην Λ. Διόνυσου μέχρι την Άνοιξη.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Παλαιά και Νέα Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη, Χαλάνδρι και Μαρούσι.
Ο Δημος Αμαρουσίου με Δελτίο Τύπου που εξεδωσε γνωστοποιεί ότι "λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, ανέμων 10 μποφόρ, σπάσιμο κλαδιών και επιδείνωση του καιρού κατά τις επόμενες ώρες, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 τα σχολεία – δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια - στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου