Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ορκωμοσία αποφοίτων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε


Στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων των προπτυχιακών τμημάτων της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογίας Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) παραβρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.
Από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Τσιπουράκης μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την ιστορική Σχολή που εδρεύει στην πόλη του Αμαρουσίου.

Ο κ. Αντιδήμαρχος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους αποφοιτήσαντες σπουδαστές με την παρότρυνση να έχουν δύναμη και κουράγιο στον επαγγελματικό στίβο της ζωής. Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειασθούν.
Η τελετή ορκωμοσίας αφορούσε τους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τα τμήματα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής, Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας και Εκπαιδευτικών Δομικών Έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου