Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τις επόμενες κινήσεις εξέτασε ο Σ.Π.Α.Π

Όλες οι δυνατότητες δράσης κατά τις επόμενες ώρες, καθώς η χιονόπτωση θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες, εξέτασε το συντονιστικό όργανο του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεδρίασή του υπό τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π στην Πεντέλη, με τη συμμετοχή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και των εθελοντών του Συνδέσμου, έγινε μία πρώτη αποτίμηση της κατάστασης μέχρι τώρα, και βάσει των νεότερων καιρικών δεδομένων, καταρτίστηκε το σχέδιο δράσης για τις επόμενες ώρες. Παράλληλα, εξετάστηκε πώς θα αντιμετωπιστεί ο παγετός που ενδεχομένως θα προκληθεί στη διάρκεια της νύχτας και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στους βορειοανατολικούς δήμους του νομού.
Εκτός από τους τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση και όσο αυτή είναι σε εξέλιξη, συζητήθηκαν αναλυτικά και όλες οι περαιτέρω ενέργειες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση κάθε δυσχέρειες που έχει προκληθεί από την έκτακτη κακοκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου