Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γιόρτασε τα Κούλουμα παραδοσιακά, ο Δήμος

Μαζί με τους πολίτες γιορτασε & εφέτος τα Κούλουμα ο Δήμος Αμαρουσίου, με μία πανέμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε την Καθαρά Δευτέρα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Σπύρος Λούης".
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών! Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν παραδοσιακές λιχουδιές, προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της κοινωνικής επχειρηματικότητας που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου.
Στην γιορτή της Καθαράς Δευτέρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ε και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Ν. Πέππας, Κ. Νταλούκας, η κα Γλ. Μοστρού
Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για καλή Σαρακοστή, με τη διαβεβαίωση ότι παρά τις άσχημες συγκυρίες για όλους, ο Δήμος Αμαρουσίου θα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Χορευτικά συγκροτήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης, με παραδοσιακές φορεσιές κράτησαν το κέφι αμείωτο σε μια περιήγηση μουσικής και χορού από όλες τις περιοχές της χώρας μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τους Σαρακοστιανούς μεζέδες και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, με το κρασί να ρέει άφθονο.
Οσον αφορά τα μικρά παιδιά,  ντυμένα με τις Αποκριάτικες στολές τους διασκέδασαν με κλόουν, μασκότ και απόλαυσαν το παιχνίδι στα φουσκωτά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου