Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δέχεται πόλεμο για την παράνομη υπαίθρια διαφήμιση

Επιστολή σε όλους τους συναδέλφους του δημάρχους στο Λεκανοπέδιο απηύθυνε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την οποία τους ενημερώνει για τον πόλεμο που δέχεται για το μέτωπο που έχει ανοίξει με την παράνομη υπαίθρια διαφήμιση.

Εκεί λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αποκαλύπτοντας ανοικτά τις σχέσεις μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας με γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα της πρωτεύουσας. Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Πατούλη είναι δεκάδες.
Ο δήμαρχος πλέον δεν είναι μόνος του.
 Τη συνεργασία τους στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αμαρουσίου πρόκειται να ανακοινώσουν ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Δούσης - Ρασσιάς, ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου. Είναι η επισημοποίηση ενός μακροχρόνιου… «φλερτ» το οποίο εκφράστηκε ποικιλοτρόπως στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας. Ο γιατρός Νίκος Δούσης αποτελεί έναν εκ των εμπειρότερων συμβούλων του Αμαρουσίου, έχοντας μακρά θητεία στο δημοτικό συμβούλιο. Μπορεί δε το 2006 να είχε εκλεγεί με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ουκ ολίγες φορές όμως κλήθηκε να βοηθήσει με την εμπειρία του τη δημοτική αρχή, κυρίως στις ανθρωπιστικές αποστολές που έκανε μέσα στην τετραετία ο δήμος.
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=58353&colid=26&dt=2010-09-05%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου