Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Βγαίνει μπροστά ο Πατούλης

Οι εξελίξεις στο Μαρούσι είναι ραγδαίες & ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης κάλεσε αύριο τον Άρη Βωβό & τον Γιώργο Γκάμαρη να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για το μέλλον των «κιτρινόμαυρων»!
Το καλοκαίρι η δημοτική αρχή Αμαρουσίου ανέλαβε να διερευνήσει την αγορά για την επόμενη μέρα της ομάδας των βορείων προαστίων, αφού ο Άρης Βωβός ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα διοικητικά της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.
Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε συζητήσεις με επιχειρηματίες που έκαναν αναγνωριστικές κρούσεις, ακόμη και στο πνεύμα τού να χρηματοδοτήσουν την ομάδα ή να αναλάβουν το μάνατζμεντ, ώστε το Μαρούσι να συνεχίσει να υφίσταται και να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
Η λύση του Γιώργου Γκάμαρη βρήκε σύμφωνη τη δημοτική αρχή.
Όμως η μεταβίβαση των μετοχών δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η προσπάθεια κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε την παραίτησή του, ώστε να ευαισθητοποιήσει αυτούς που ενδιαφέρονται αλλά και αυτούς που... λένε πως ενδιαφέρονται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μπροστά στον κίνδυνο νε πεταχτεί στα… σκουπίδια η προσπάθεια του καλοκαιριού, ο Γιώργος Πατούλης πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει αύριο το πρωί (9π.μ.) τον Άρη Βωβό, τον Γιώργο Γκάμαρη, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και εκπροσώπους των οργανωμένων, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας των βορείων προαστίων.
Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Μαρούσι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πολύ σύντομα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την ΚΑΕ θα τακτοποιηθούν. Την ηρεμία της ομάδας , όπως και τους αγωνιστικούς της στόχους δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Ο μέχρι χθες προπονητής της ομάδας μας, επέλεξε άλλο δρόμο για λόγους που γνωρίζουν εκείνοι που τον παραπλάνησαν.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτοί που παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της, θα διαψευσθούν αφού η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία που έχει χαράξει. Ήδη , το Μαρούσι έχει προχωρήσει στην επιλογή του προπονητή που θα ανταποκριθεί στους στόχους του».
Από Γιάννης Σταυρουλάκης

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 16:16
 http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/101572-%CE%92%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου