Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος & Ερασιτέχνης κατά της διοίκησης

Η παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα έγινε για να αφυπνίσει το Μαρούσι, ωστόσο προκάλεσε αλυσιδωτές «εκρήξεις». Μέσα σε δύο μέρες ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν θυμίζει ομάδα, αλλά μέτωπο (εμφυλίου) πολέμου.
Μετά τον Μπαρτζώκα παραιτήθηκε και ο Κώστας Κουτσούκος («πνευματικός πατέρας» του 45χρονου τεχνικού στο Μαρούσι) από το πόστο του προέδρου του Ερασιτέχνη, ενώ ο δήμος και οι οργανωμένοι οπαδοί εξακοντίζουν τα βέλη τους προς τον Γιώργο Γκάμαρη, επιχειρώντας ταυτόχρονα να βρουν νέο επενδυτή.
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...
Οι παίκτες, από τη μεριά τους, δηλώνουν έτοιμοι να τραβήξουν ο καθένας το δρόμο του μετά το πέρας της Παρασκευής και ο νέος ιδιοκτήτης «δεσμεύεται» ότι μέχρι αύριο θα καταβάλει κάποια χρήματα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του Μπαρτζώκα! Αυτή είναι η περίληψη της τραγικής κατάστασης που επικρατεί πλέον στο Μαρούσι, η οποία κάνει το σύνθημα που ξεκινάει με τη φράση «ομάδα μοντέλο» να ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση.
         Συνάντηση στο δημαρχείο
Ο Αρης Βωβός, παρακολουθώντας όλη αυτή την ιλαροτραγωδία, απευθύνθηκε στον Γιώργο Πατούλη και του ζήτησε να συγκαλέσει όλες τις πλευρές σε συνάντηση σήμερα το πρωί (στις 9 π.μ.) στο δημαρχείο, προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά του. Αυτό, βέβαια, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να (παρ)ερμηνευθεί ως προσπάθεια να αναλάβει ξανά την ΚΑΕ.
Δύο μέρες διορία οι παίκτες
Οσον αφορά τους παίκτες, αυτοί έχουν δώσει διορία δύο μέρες στη νέα διοίκηση να κάνει πράξη αυτά που εξήγγειλε χθες. Αυτό, τουλάχιστον, «υποσχέθηκαν» στον διευθύνοντα σύμβουλο Βαγγέλη Περόπουλο και στον αντιδήμαρχο Αμαρουσίου, Σπύρο Σταθούλη, οι οποίοι πήγαν στην πρωινή προπόνηση για να τους καθησυχάσουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Υστερα από αυτές τις εξελίξεις, σε δεύτερη μοίρα περνάει η συμμετοχή της ομάδας στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκα. Αλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να ζητήσουν παράταση για την κατάθεση των συμβολαίων στη διοργανώτρια αρχή, η οποία κανονικά πρέπει να γίνει μέχρι αύριο.
Βρήκε τον «αντι-Μπαρτζώκα»!
Την πρώτη τοποθέτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαρούσι έκανε χθες το απόγευμα ο Γιώργος Γκάμαρης, μέσω ανακοίνωσης της ΚΑΕ. «Πολύ σύντομα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την ΚΑΕ θα τακτοποιηθούν. Την ηρεμία της ομάδας, όπως και τους αγωνιστικούς της στόχους δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Ο μέχρι χθες προπονητής της ομάδας μας επέλεξε άλλο δρόμο για λόγους που γνωρίζουν εκείνοι που τον παραπλάνησαν.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αυτοί που παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της θα διαψευσθούν αφού η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία που έχει χαράξει. Ηδη το Μαρούσι έχει προχωρήσει στην επιλογή του προπονητή που θα ανταποκριθεί στους στόχους του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
* Στη FIBA αποφάσισαν να προσφύγουν οι Μπίλι Κις, Λίβον Κένταλ και Γιώργος Διαμαντόπουλος για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από το Μαρούσι.
"Goal" 10:51 9/9
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10598&subid=2&pubid=50514657#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου