Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ από τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ"

Το πιο ήσυχο καλοκαίρι ως Δήμαρχος Αμαρουσίου πρέπει να πέρασε ο Πατούλης φέτος. Και αυτό γιατί, το να παίζεις «μπάλα» μόνος σου, χωρίς αντίπαλο σου επιτρέπει ελιγμούς και ελευθερία κινήσεων.
Όχι βέβαια ότι επαναπαύτηκε.
Είχε βλέπετε να αντιμετωπίσει προβλήματα που… δεν πάνε διακοπές. Όπως για παράδειγμα, αυτό που δημιουργήθηκε σε όλη τη χώρα με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες των παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου γίνονται ολοένα και καλύτερες, σε συνδυασμό με τη δημιουργία 4 νέων σταθμών από τη σημερινή διοίκηση του δήμου, σε γειτονιές της πόλης, είχε σαν αποτέλεσμα οι αιτήσεις των κατοίκων να πολλαπλασιαστούν.
Εκ των πραγμάτων όμως, δυστυχώς δεν γίνεται να ικανοποιηθούν όλοι.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι με τη δημιουργία 2 ακόμη νέων σταθμών που προανήγγειλε, για πολύ σύντομα ο Δήμαρχος το πρόβλημα να λυθεί οριστικά.
Ελπίζουμε λύση να βρεθεί και σε άλλους δήμους της χώρας όπου το πρόβλημα σαφώς και είναι εντονότερο.
Δεν είναι μόνο το portal του Δήμου (www.maroussi.gr) που μέχρι και video περιέχει για την πόλη, αλλά και τα προσωπικά διαδικτυακά μέσα του Γ. Πατούλη, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα κορυφαίων υπουργών και πολιτικών. Για να μην πούμε ότι είναι καλύτερα και παρεξηγηθούν.
Τόσο το site του www.gpatoulis.gr (που σύντομα μάθαμε ότι θα αναβαθμιστεί) όσο και οι σελίδες του στο facebook και στο youtube έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα.
Μάλιστα, απαντάει ο ίδιος προσωπικά και άμεσα σε ζητήματα που του θέτουν οι πολίτες του Αμαρουσίου. Πλέον...είναι κοντά στον πολίτη (όπως λέει και το slogan στην ιστοσελίδα του) και...ηλεκτρονικά !
Μετά την αποξήλωση των διαφημιστικών πινακίδων και τα διεθνή βραβεία για την ανακύκλωση και την περιβαλλοντική διαχείριση μια ακόμη πρωτιά ήρθε να προστεθεί για τον Δήμο Αμαρουσίου.
Με την συμφωνία που υπέγραψε με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πανεπιστημιακή Κοινότητα ενώνουν με τόσο συγκροτημένο τρόπο τις δυνάμεις τους, με σκοπό τη διάχυση της γνώσης και την ουσιαστική αξιοποίησή της από τις τοπικές κοινωνίες.
Το όφελος για τους πολίτες, την τοπική κοινωνία και τη λειτουργία του Δήμου Αμαρουσίου από τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο θα είναι μεγάλο.
Πολύ περισσότερο την ώρα που σε μια δύσκολη συγκυρία, μέσα από υποτροφίες προσφέρεται μια σημαντική οικονομική ανάσα σε οικογένειες της πόλης μας.
Ο Γιώργος Πατούλης και τυπικά υποψήφιος για τη Δημαρχία Αμαρουσίου από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρηγίλλης.
Το θέμα ήταν καθαρά τυπικό και ξεκάθαρο γι αυτό άλλωστε ήταν από τα πρώτα ονόματα που δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα. Και βεβαία σημαντικό ρόλο δεν έπαιξε το γεγονός τόσο ότι είναι ενεργός Δήμαρχος, όσο ότι είναι ήδη πετυχημένος Δήμαρχος.
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 21:45
http://www.typosproasteiwn.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=726:2010-09-03-21-49-09&catid=131:2010-02-09-12-45-42&Itemid=347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου