Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

«Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» για την Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Κέντρο


Προς τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας & Συγκοινωνίας κ. Γ. Ζήκο
Κοιν: Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Σχετικά με το από 3 Αυγούστου 2010 έγγραφό σας που αφορά την «Οργάνωση Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο Κέντρο του Αμαρουσίου» για την οποία, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου, θα γίνει δημόσια διαβούλευση με τους συλλόγους και φορείς της περιοχής, που «θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτήν», εμείς ζητούμε:
1. Να παραταθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η δημόσια διαβούλευση, ώστε να καταστεί εφικτό να μελετήσουμε το θέμα ως σύλλογος και να καταθέσουμε επεξεργασμένες προτάσεις, δεδομένου ότι ο Αύγουστος είναι, ως γνωστόν, στη χώρα μας, μήνας γενικών διακοπών.
2. Να οριστεί συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου μας με τον αρμόδιο μελετητή κ. Ευάγγελο Καρεκλά, προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημά μας, που ήδη υποβάλαμε - δια της Γεν. Γραμματέως του συλλόγου μας κ. Ελένης Σπυροπούλου – στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 3 Αυγούστου 2010.
 Το ερώτημα είναι, εάν έχει γίνει πρόβλεψη (και ποια) για τους μονίμους κατοίκους του Παραδοσιακού – Ιστορικού Κέντρου του Αμαρουσίου, και ιδίως γι’ αυτούς που είναι ήδη άκρως επιβαρυμένοι με την κυκλοφορία των παντός είδους οχημάτων (ΙΧ, λεωφορείων, φορτηγών) και τη συνακόλουθη ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση.
Διότι, η πρώτη εντύπωση, την οποία αποκομίσαμε από το Προσχέδιο της Μελέτης, είναι ότι οι κάτοικοι του Παραδοσιακού – Ιστορικού Κέντρου του Αμαρουσίου διατελούν κυριολεκτικά «υπό διωγμόν»
Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στα εύλογα αυτά αιτήματα του συλλόγου μας.
Με εκτίμηση
                                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                         Η Πρόεδρος
                                                                Δήμητρα Κρεκούκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου