Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Το ξανασκέφθηκε & αποχώρησε από τον ΣΥΝδυασμό Καραμέρου, η Μέμα Χαλιώτη!

Αποχώρησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Μέμα Χαλιώτη από τον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι, σύμφωνα με ανάρτηση του Γιώργου Καραμέρου. 
Η υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Αθηνών το 2012 με τη Ν.Δ. του Σαμαρά, Επτανήσια στην καταγωγή, μουσικός στο επάγγελμα, που μεγάλωσε στο Μαρούσι, τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, ενισχύοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο.
Η ίδια, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, είχε δηλώσει πως αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καθώς ήθελε να προσφέρει στην πόλη της, δίνοντας βάση στον πολιτισμό της καθημερινότητας των πολιτών μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της υποστήριξης των ευπαθών ομάδων, με έμφαση στον πολιτισμό των τεχνών και των γραμμάτων.
Αναφερόμενος  στην αποχώρηση της Μέμας Χαλιώτη από το @Ενωμένο Μαρούσι , ο εκλεκτός υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ,των Οικολόγων & λοιπών δημοκρατικών Δυνάμεων(π.χ. οι ξοφλημένοι Πασόκοι), τόνισε τα εξής:
Δηλώνω σταθερά ότι σε πείσμα των κομματικών επιτελείων που θέλουν να διχάσουν το Μαρούσι, εμείς προχωράμε για να ενώσουμε και να εκφράσουμε όλες τις Μαρουσιώτισσες & Μαρουσιωτες. Απέναντι σε όσους ονειρεύονται το βράδυ των εκλογών το Μαρούσι με γαλάζιο ή κόκκινο χρώμα, τους απαντάμε ότι η πολυχρωμία της δημιουργίας και της ανεξαρτησίας από τους κομματικούς στρατούς θα επικρατήσει!
ΥΓ  1: Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΘΜΟΝΕΩΝ  υπενθυμίζει στους αναγνώστες για να αιτιολογήσει της απόφαση της αξιολάτρευτης Μέμας Χαλιώτη, ότι επί δημαρχίας Μανώλη Γραφάκου στα Μελίσσια(Νυν αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη), είχε ΣΥΝεργαστεί άψογα με αρκετούς από τους σημερινούς Αξιωματούχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αμαρτωλή ΑΜΝΕΠ ΑΕ(Αναπτυξιακή Μελισσίων - Νέας Πεντέλης), όπως:
●►Τον ΓΓ εως προσφάτως του Υπ Εσωτερικών Δημοσθένη Παπασταμόπουλο(πρωτοπαλλήκαρο του Πάνου Σκουρλέτη)
●►Τον ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας Θανάση Δημάκη
●►Τον Πρόεδρο του  ΔΣ στην εταιρεία ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ κ. Αντώνη Φειδοπιάστη,
●►Τον Περιφιφερειακό Σύμβουλο της πανταχού απούσης Ρένας Δούρου κ. Φώτη Χρυσικό
& τον ηγέτη της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας(πραγματικό «ΟΞΥΓΟΝΟ»), μιλάμε για («Αλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ), 
●►κ. Κώστα Αρβανίτη...
Επίσης ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, είναι ότι στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, σε αντίθεση με την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ(που οπως αποδείχθηκε στην πράξη στήριξε στο 2ο γύρο τον ακροδεξιό «Στρατάρχη» Δήμαρχο Πεντέλης Δ. Στεργίου - Καψάλη, ο κ. Γιώργος Καραμέρος τάχθηκε(προς τιμήν του), με τον κ. Μανώλη Γραφάκο & παρ΄ ολίγον να το πληρώσει ...ακριβά!!!
                             ---------------------------------------------------------------------
ΥΓ  2:Ο νυν αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη κ. κ Μανώλης Γραφάκος εξελέγη Δήμαρχος Μελισσίων έχοντας εξασφαλίσει την στήριξη της Νεας Δημοκρατίας & του ΣΥΝ ασπισμού:
Λέτε να ήταν ενα πιλοτικό πρόγραμμα μελλοντικής ΣΥΝκυβέρνησης ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ;
                                         €  € ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου