Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Στη 1:00 μ.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου»

ΟΚΤΩ(08) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου» (39/2018), η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στη 1:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου άρθρου 75 του Ν.3852/2010 
* Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2018
2. Έγκριση ή μη πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού και αποσφράγισης οικονομικώνπροσφορών για την επιλογή αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση Πλατείας Ευτέρπης»
3. Σύνταξη όρων διακήρυξης για τη διενέργεια πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας (διαγωνισμού) για την περισυλλογή ανακυκλώσιμου χαρτιού (έντυπο χαρτί, βιβλία, εφημερίδες) και χάρτινων συσκευασιών από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου καισημειακά από ορισμένες εταιρείες που χρησιμοποιούν ευρέως έντυπο υλικό για χρονικό διάστημα δύο ετών
4. Έγκριση ή μη των τεχνικών προδιαγραφών - μελέτης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης & του κριτηρίου ανάθεσης της προμήθειας με τίτλο "Προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου και λοιπών τροφίμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α."
5. Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής διενέργειας & αξιολόγησης διαγωνισμών συμβάσεων Γενικών Υπηρεσιών και έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο "Εργασίες κλαδέματος υψηλών δέντρων"
6. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ' αριθμ. 11694/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Υπόθεση ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «Μιχόπουλος Ι. & Χ. Ο.Ε.»)
7. Έγκριση ή μη καταβολής αποζημιώσεως λόγω ρυμοτομίας της ιδιοκτησίας με Κωδικό Αριθμό Κτηματογράφησης 010918, η οποία βρίσκεται στο Ο.Τ. 977 στην περιοχή "Σωρός- Λάκκα Κόττου" του Δήμου Αμαρουσίου (Υπόθεση Ελευθερίας Δρακωνάκη)
8. Έγκριση ή μη παροχής συναίνεσης για τη διόρθωση προδήλου σφάλματος ενώπιον του
Κτηματολογικού Γραφείου Αμαρουσίου στα γεωτεμάχια με Κ.Α.Ε.Κ. 050142224001/0/0
(ιδιοκτησία "ΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.") και 05014ΕΚ00083/0/0 (ιδιοκτησία "Δήμου
Αμαρουσίου")
                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                             ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ
                                                    ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου