Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Κρήτη!!!

Στις 8:00 μ.μ. αρχίζει η 8η Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης!
Ντούρου, ντούρου, ενεφανίσθη & θα χαιρετήσει την ΣΥΝδιάσκεψη & η πολέμια μέχρι χθες Ρένα Δούρου!!!
Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη στις 8:00 μ.μ. στην Χερσόνησο της Κρήτης - παρά τις γενικευμένες αντιδράσεις - η 8η Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί, από την 1η έως την 3η Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιστολόγιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης:
Θα γίνουν συναντήσεις διαλόγου των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των δύο χωρών με σκοπό τον καθορισμό στρατηγικών και έργων για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων σε τομείς κλειδιά.
Ο διάδοχος του Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, Norbert Barthle, ως Εντεταλμένος της Καγκελαρίου Ανγκελα Μερκελ, έλαβε την εντολή να αναπτύξει περαιτέρω τις ελληνογερμανικές σχέσεις σε επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στόχος είναι να αναζωογονηθεί το μοναδικό για την Ευρώπη Ελληνογερμανικό δίκτυο, με την έναρξη νέων συνεργασιών ανταλλαγής τεχνογνωσίας και έργων.
Το ελληνογερμανικό δίκτυο βασίζεται στην άμμισθη έργασία των εμπειρογνωμόνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Το δίκτυο είναι τόσο δυνατό, όσο τα μέλη του.
Ο κ. Barthle τόνισε ότι ο ανοιχτός και εποικοδομητικός διάλογος αποτελεί προϋπόθεση για μια συνεργασία αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Ο Εντεταλμένος της Ανγκελα Μέρκελ, έκανε έκκληση να γίνει μία ανασκόπηση από κοινού από τους Έλληνες και τους Γερμανούς εκπροσώπους, ώστε να υπάρξει ένας απολογισμός για τα έως σήμερα επιτεύγματα τους βρήκε όλους σύμφωνους.
Θα πρέπει, υπογράμμισε, να ορίσουμε ξεκάθαρα τα πεδία μας. 
Μόνο μέσω μιας δικτύωσης των σωστών εταίρων θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και να δώσουμε μια βιώσιμη ώθηση για την ανάπτυξη“ επισήμανε ο επικεφαλής της ΕΓΣ.
---------------------------------------------



------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------


---------------------------------------


----------------------------------




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου