Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

«Viola da gamba loops» την Πρωταπριλιά στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο»



O Αντώνης Σκαμνάκης σε μυσταγωγικό κλίμα, παίζοντας Βιόλα ντα Γκάμπα (ένα μεσαιωνικό  όργανο που γνωρίσαμε κάποτε στην ταινία  «Όλα τα Πρωινά του Κόσμου'') θα παρουσιάσει το project : VIOLA DA GAMBA LOOPS'. 
Παρουσιάζει συνθέσεις του από το θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και διασκευές κομματιών από τη Δυτική Αφρική, την Κρήτη και τη σύγχρονη μουσική καθώς και μεσαιωνικά κομμάτια από το ρεπερτόριο του οργάνου. 
Στο project  VIOLA DA GAMBA LOOPS' επιχειρείται για πρώτη φορά η χρήση ενός οργάνου παλαιάς μουσικής (γκάμπα) να συνδυαστεί με τη σύγχρονη μουσική τεχνολογία (loop machine) σε ένα ρεπερτόριο, πέρα από αυτό του οργάνου, Δυο βιόλες κι ένα loop-machine θα ενορχηστρώνουν το κάθε κομμάτι.
Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου (κοντά στον ΗΣΑΠ)
Κυριακή 1/4/18
Ώρα:  20.30
Είσοδος: 7 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6817042 – 210 8050869
www.idiomelon.gr
Διάρκεια προγράμματος 1 : 20''
                                                             Δυο  λόγια για τον Αντώνη Σκαμνάκη
 Ο Αντώνης  Σκαμνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και παίζει κοντραμπάσο και βιόλα ντα γκάμπα. Διετέλεσε για 15 χρόνια μέλος του συγκροτήματος Χαϊνηδες και σήμερα ασχολείται κυρίως με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο.
 Ως κοντραμπασίστας έχει συνεργαστεί με πληθος άλλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων Συνεργάζεται με τη θεατρική ομάδα ''Αστροναύτες'' και την ομάδα μαριονετιστών ''Hop Signor''.
                                                                    € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου