Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Β. Κόκκαλης:Ας σταματήσει επιτέλους τις μεγαλόστομες υποσχέσεις ο Γ. Καραμέρος!

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου, με την οποία διατυμπανίζει τη δημοπράτηση του έργου διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, του συνιστά αντί να συνεχίζει να καπηλεύεται το έργο ετών που έχει γίνει από μέρους της Διοίκησής μας χωρίς η Περιφέρεια Αττικής να έχει προσφέρει ούτε σε χρήμα ούτε σε εργατοώρες, θα ήταν πιο χρήσιμο να αφήσει στην άκρη τις μεγαλόστομες υποσχέσεις και να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης, που δεν είναι άλλη από το να μην επαναληφθεί το τραγικό φαινόμενο της Μάνδρας από το οποίο φαίνεται να μην έχει διδαχθεί τίποτα.
Τη στιγμή που ο Δήμος Αμαρουσίου έχει θέσει στην υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης της αναλίσκεται σε μεγάλα λόγια.

Και όλα αυτά τη στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του Δήμου Αμαρουσίου δεν έχει μπει στον κόπο ούτε καν να ενημερώσει για τις ενέργειές της.
Συνιστώ στον κύριο Αντιπερφερειάρχη την επόμενη φορά που θα αρχίσει να μοιράζει υποσχέσεις πρώτα να έχει ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του, και επιτέλους, να μας δώσει μία σαφή απάντηση στο καίριο ερώτημά μας: πότε επιτέλους θα εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής τη μελέτη διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς;
Επίσης, θα του συνιστούσα πριν ξεκινήσει να μοιράζει χρήματα να αφήσει τις μεγαλοστομίες περί προϋπολογισμού πενταπλάσιου των εγγραφών στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για το 2018.
Οι φωτογραφίες ένθεν και εκείθεν για προϋπολογισμένα έργα που με ανέξοδο και απροκάλυπτα ψευδή τρόπο παρουσιάζει ο κ. Καραμέρος, και αφορούν σε κωδικούς των 10.000 ευρώ όταν μιλάει για εκατομμύρια ευρώ, πρόκειται για έργα της Δημοτικής Αρχής που εισαγγελικά η Περιφέρεια Αττικής εντέλλεται να χρηματοδοτήσει.
Οι πολιτικοί πρέπει να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας και όχι να λαϊκίζουν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου