Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Παπαδημούλης - Σκουρλέτης «ευλόγησαν» την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας


Με πολύ «μεγάλη» συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στη Ν. Ιωνία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, που,  λόγω  της ιδιαίτερης πολιτικής συγκυρίας, αποτέλεσε ταυτόχρονα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την περιοχή.
Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη,  πολλών βουλευτών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης ά και β΄ βαθμού και εκπροσώπων φορέων, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής Δημήτρη Παπαδημούλης απηύθυνε θερμό χαιρετισμό.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση μέσα στα σφιχτά δημοσιονομικά πλαίσια και ιδίως στις προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μετά το τέλος των μνημονίων και της σκληρής επιτροπείας.
Παράλληλα έδωσε έμφαση  στη μεγάλη σημασία που έχει για την ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια, η αναζωογόνηση των σχέσεων καλής γειτονίας και η ανάπτυξη πολύπλευρης συνεργασίας με την ΠΓΔΜ, μακριά από εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς, με ταυτόχρονη επίλυση του χρονίζοντος θέματος της ονομασίας της, ιδιαίτερα σήμερα όπου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες θετικές προϋποθέσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, 
ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης,  
οι Βουλεύτριες(!!!)  του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Αθήνας, 
Ελένη Αυλωνίτου, Ανέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη,  
οι δήμαρχοι , Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος 
και Νέας Ιωνίας 
Ηρακλής Γκότσης. 
Επίσης αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας, μέλη των οργανώσεων και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και συλλογική κουζίνα από την Πολιτιστική Ομάδα της ΝΕΒΑ και την λαϊκή ορχήστρα «Τα  Κακά Σπόρια»
3-2-2018
                                                                      Για την ΝΕΒΑ
                                                                   Το γραφείο τύπου
                                                                  € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου