Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

«Ανάρμοστη» συμπεριφορά εντεταλμένων οργάνων του Δήμου Αμαρουσίου, καταγγέλει Σύλλογος Εκπαιδευτικών

                                                             Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
 Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει ως απαράδεκτη και ανάρμοστη τη συμπεριφορά εντεταλμένων οργάνων του Δήμου Αμαρουσίου σε βάρος συναδέλφων εκπαιδευτικών - μελών του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 6 / 2 / 2018 η συνάδελφος μας  Προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου ( Σίαρρη Ματίνα) δέχτηκε τηλεφώνημα στο Νηπιαγωγείο της από την υπεύθυνη του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου (Μαύρου Γιάννα) η οποία σε έντονο ύφος της έκανε «παρατηρήσεις» και την εγκάλεσε, διότι τάχα παραπέμπει συνεχώς τους γονείς - κηδεμόνες του 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου να υποβάλλουν αιτήματα προς ικανοποίηση, που αφορούν το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, στη Σχολική Επιτροπή Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου.
Προφανώς η εντολή δόθηκε στην υπάλληλο του Δήμου Αμαρουσίου από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. κα Ελένη Βλάχου - Σταματάκη, η οποία για την απαράδεκτη συμπεριφορά της έναντι των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων και Προϊστάμενων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου είναι πλέον γνωστή και έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν γι’ αυτό από το σωματείο μας.

Τονίζουμε, για άλλη μια φορά, ότι οι Δημόσιοι Εκπ/κοί Λειτουργοί και μάλιστα οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και οι Δ/ντές – Δ/ντριες των Δημοτικών Σχολείων δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνουν ποτέ υπάλληλοι των Δήμων, καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου να επαναφέρει στην τάξη τους υπαλλήλους της και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου θέτοντας τα όρια που περιγράφονται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου.
Για όλα τα παραπάνω ζητήματα, αν και έχουμε ζητήσει εγγράφως συνάντηση με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου ουδέποτε λάβαμε απάντηση στο αίτημά μας.
Στο πλαίσιο της προστασίας των συναδέλφων – μελών του συλλόγου μας σε περίπτωση που συνεχιστούν αυτού του είδους οι συμπεριφορές και ενέργειες από την πλευρά της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου θα προσφύγουμε εγγράφως στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής και στο Υπουργείο Εσωτερικών.
                    ---------------------------------------------------------------------------------------                  
Μαρούσι  6 –  2 – 2018                                                                                                         
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ                                
Αρ. Πρ.: 66                  
Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 211                                           
Τ. Κ. 15124 Μαρούσι                                     
Τηλ.: 210 8020697                                                                             
Πληροφ.: Πολυχρονιάδης Δ. (6945394406)                                                                 
Email:syll2grafeio@gmail.com                                             
Δικτυακός τόπος: http//: www.syllogosekpaideutikonpeamarousisou.gr
                                                    
ΠΡΟΣ :
Δήμο Αμαρουσίου
Σχολική επιτροπή Π. Ε. Δήμου Αμαρουσίου
Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Αμαρουσίου 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Κοινοποίηση: Δ. Ο. Ε.
Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της χώρας
Δημοτικές Παρατάξεις Δήμου Αμαρουσίου
Υ.Π.Π.Ε.Θ.
$  € « » $  ●▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου