Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Δημαρχείο Αμαρουσίου:Λεωφορεία θα αναχωρούν από τις 11:00 π.μ. για το συλλαλητήριο

Για τη διευκόλυνση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου 2018 για τη Μακεδονία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι θα τεθούν στη διάθεσή τους λεωφορεία που θα διευκολύνουν τη μετακίνησή τους από και προς τους περιφερειακούς σταθμούς του Η.Σ.Α.Π «Ειρήνη» & «Νερατζιώτισσα» για τη μετάβασή τους στο κέντρο της Αθήνας.
Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το Δημαρχείο Αμαρουσίου από τις 11:00 π.μ. το πρωί εκτελώντας ανταποκρίσεις από και προς τους δύο σταθμούς του Η.Σ.Α.Π 
Αντίστοιχα, στους ίδιους σταθμούς θα υπάρχουν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών κατά την επιστροφή τους μετά το τέλος του συλλαλητηρίου.
Η παραπάνω επιλογή προτάθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση, δεδομένου ότι:
α. βάσει ενημέρωσης από την Τροχαία, από νωρίς θα ισχύουν αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δεν θα επιτρέπουν την προσέγγιση του ευρύτερου δακτυλίου του κέντρου,
β. βάσει ενημέρωσης από τον Ο.Α.Σ.Α, όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργούν κανονικά και οι κεντρικοί σταθμοί του μετρό θα είναι ανοικτοί, εκτός αν χρειαστεί να ληφθούν έκτακτα μέτρα που θα αποφασιστούν εκείνη την ώρα και θα αφορούν σε μεμονωμένους σταθμούς.
Τα λεωφορεία για τη διευκόλυνση των πολιτών μας είναι ευγενική χορηγία επαγγελματία συμπολίτη μας.
                                                                  € $  ●► « » ▲▼◄ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου