Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Πατούλης: «Ξεχείλισε το ποτάμι της οργής»!!!


«Στέλνουμε καθαρό μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε» ξεκαθάρισε, μιλώντας σε υψηλούς τόνους κατά τον χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης.
«Αυτό το συλλαλητήριο δείχνει πως το ποτάμι της οργής ξεχείλισε» πρόσθεσε και κάνοντας ειδική αναφορά από την εξέδρα των ομιλητών στο μέγα πλήθος, που κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος και το κέντρο της πρωτεύουσας, είπε: 
«Σήμερα, στην καρδιά της Αθήνας, πάνω από 1.5000.000 άνθρωποι φωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν».
Συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζήτησε να «μην τολμήσει κανείς να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας», τονίζοντας παράλληλα πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό από την ελληνική κοινωνία. 

Αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο που έφτασε με κάθε μέσο στην Αθήνα από κάθε περιοχή του ελλαδικού χώρου. 

«Οι τοπικές κοινωνίες δίνουν σήμερα δυναμικό «παρών »και βροντοφωνάζουν ενωμένες και χωρίς κομματάρχες πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» σημείωσε ο κ. Πατούλης και κατέληξε απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να διχάσουν συνδέοντας τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους: 
«Ολοι όσοι είμαστε εδώ είμαστε πατριώτες, είμαστε Ελληνες και όχι εθνικιστές, όπως μας λένε κάποιοι». 
ΠΗΓΗ:://www.dimokratianews.gr/content/82742/patoylis-xeheilise-potami-tis-orgis
                                                            € $  ●► « » ▲▼◄
Στο μεταξύ σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο του κυβερνητικού ιστολογίου  «news247.gr»  ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και τουλάχιστον 20 βουλευτών της ΝΔ αλλά και πρώην υπουργών της παράταξης, 

έδωσε το γαλάζιο χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου της πρωτεύουσας στο Γιώργο Πατούλη 
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία είπε με νόημα ότι ο δήμαρχος της πρωτεύουσας δεν στήριξε το συλλαλητήριο όμως πρόσθεσε «την Αθήνα εκπροσώπησε ο μελλοντικός δήμαρχος». 
Μπράβο Γιώργο" τόνισε με νόημα απευθυνόμενος στον κ. Πατούλη. 
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θα μπορούσε να εκληφθεί ως ένα νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση του αντιπροέδρου με τη Ντόρα Μπακογιάννη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη γραμμή στο Σκοπιανό, με δεδομένο ότι παραμένουν στο τραπέζι τα σενάρια που θέλουν τον γιο της Κώστα να ενδιαφέρεται για το δήμο της Αθήνας. 
                                        ΠΗΓΗ://news247.gr/eidiseis/politiki/titivismata/#5064434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου