Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

              Την Δευτέρα η έναρξη των μαθημάτων 
«Η επιστήμη της ευτυχίας» είναι ο τίτλος του Γ΄ Κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Αμαρουσίου, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας. 
Την ευθύνη του προγράμματος έχει ο κ. Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχοθεραπευτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας.
Πρόκειται για 10 μαθήματα θετικής ψυχολογίας με πρακτικές συμβουλές για μια ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή. 
Η «επιστήμη της ευτυχίας» είναι η πρωτοποριακή επιστήμη της θετικής ψυχολογίας, που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το mcGill το Berkeley της Pennsylvania, κ.α., και η οποία διερευνά τις ρίζες για μια ευτυχισμένη και ουσιαστική ζωή και το πως μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας για να γίνουμε πραγματικά πιο ευτυχισμένοι.
Εισηγητές στον παραπάνω κύκλο είναι οι: 
Σταλίκας Αναστάσιος, Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχοθεραπευτής και Πρόεδρος της ΕΕΘΕΨΥ, Γαλανάκης Μιχάλης, PhD, Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Αντιπρόεδρος της ΕΕΘΕΨΥ,  Ζύμνη Κατερίνα, PhDc, Ψυχολόγος και Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια, Καρακασίδου Ειρήνη, PhDc, Αθλητική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια,  Μερτίκα Αντιγόνη, PhD, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Μπενέτου Άννυ, PhD, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Μυτσκίδου Πασχαλιά, PhD, Ψυχολόγος και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, Πεζηρκιανίδης Χρήστος, PhDc, Ψυχολόγος και Ερευνητής και άλλοι.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασ. Σοφίας 9.
Σημειώνεται ότι ο κάθε κύκλος μαθημάτων του Α.Λ.Π. είναι ανεξάρτητος από τους προηγούμενους και δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.
Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για τους κατόχους των καρτών ΕΡΜΗΣ/Artemis Card, ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.
Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.
Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Πληροφορίες: Γραμματεία Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 & 694 641 5301 
και στην ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.gr
Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου