Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ενισχύθηκε με 48 νέους εργαζόμενους ο Τομέας Καθαριότητας Αμαρουσίου

Τους πρώτους 48 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου μέσα από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους επόμενους 8 μήνες υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης αφού τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου τόνισε πως η προσφορά τους είναι ιδιαίτερη σημαντική καθώς όλοι μαζί έχουμε τον ίδιο στόχο, να υπηρετούμε με όσο το δυνατόν αναβαθμισμένες υπηρεσίες τους συνανθρώπους μας κάνοντας την καθημερινότητα τους ακόμα καλύτερη.
Σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σας ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας τόνισε ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε πως η ενίσχυση του Δήμου μας με νέο προσωπικό -  τα 36 άτομα θα προωθηθούν στην Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τα υπόλοιπα 12 στο Τμήμα Αστικού Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό αυτών των διευθύνσεων αλλά και με την πρόσφατη ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου μας θα συμβάλλει καθοριστικά στην πλήρη αναβάθμιση της καθαριότητας έτσι ακριβώς όπως την έχουμε οραματιστεί, ως μια πόλη πρότυπο.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Αμαρουσίου θα υποδεχθεί και τους υπόλοιπους συμβασιούχους από το σύνολο των 176, που έχει κατατάξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου