Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

«Πρόωρη Εκσπερμάτιση», «Οργασμοί», Σαδομαζοχισμός & dark rooms στα εργαστήρια του «Σχολείου της Διαφορετικότητας»!

Sex toys, πρωκτικό & στοματικό σεξ, μέρος Γερμανικού σχολικού προγράμματος κατά της ομοφοβίας!!!
Το πρωκτικό σεξ, ο σαδομαζοχισμός & τα sex toys θα πρέπει να γίνουν γνωστά στους Γερμανούς μαθητές μέσω «θεατρικής παράστασης», διαλέξεων ή εργαστηρίων, σύμφωνα με το διδακτικό υλικό που προωθείται από ένα πρότζεκτ με κρατική υποστήριξη κατά της ομοφοβίας.

Τα δεκατετράχρονα στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (NRW), την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στη Γερμανία, μπορεί να συναντήσουν σχολικά μαθήματα που θα τα ευαισθητοποιήσουν για το πρωκτικό σεξ, τον σαδομαζοχισμό και τη χρήση sex toys, συμπεριλαμβανομένων δονητών, ήδη από την επόμενη σχολική χρονιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt.
Όλα έρχονται ως μέρος ενός εκκεντρικού προγράμματος με την ονομασία «Σχολείο Διαφορετικότητας», που διευθύνεται από κοινού από το περιφερειακό υπουργείο Παιδείας και μια σειρά από LGBT ομάδες υπεράσπισης για να «αντανακλάσουν σε ταμπού, αλλά πολύ συναφή θέματα [για τους εφήβους]», καθώς & για την προώθηση της διαφορετικότητας και της ανοχής στη Γερμανική κοινωνία.
Προτεινόμενο για παιδιά σχολείου στο έτος 7, το πρότζεκτ επιδιώκει να εισαγάγει μαθήματα που ασχολούνται με πράγματα όπως:
«Πρόωρη Εκσπερμάτιση», «Οργασμοί», Σαδομαζοχισμός & ακόμη & «σκοτεινά δωμάτια» (dark rooms) - μέρη που συνήθως βρίσκονται σε νυχτερινά κέντρα, γκέι λουτρά ή σεξ κλαμπ, όπου ομαδική επαφή μεταξύ διαφορετικών ή ίδιων φύλων μπορεί να λάβει χώρα.
Οι διαλέξεις και εργαστήρια του «Σχολείου της Διαφορετικότητας» θα δώσουν επίσης στους μαθητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν «διαφορετικές δυνατότητες ταυτότητας», καθώς & να γευτούν «Νέα Εμπειρία» - ιδιαίτερα μιμούμενοι το στοματικό σεξ & χρησιμοποιώντας δονητές ή προσομοιωτές κόλπου σε «θεατρικές παραστάσεις»...
Το διδακτικό υλικό που περιγράφει τις αμφιλεγόμενες δραστηριότητες προσφέρεται σε αρκετά αξιοπρεπείς τίτλους, όπως «Παιχνιδιάρικη εξέταση του έρωτα & της σεξουαλικότητας» ή 
«Όροι που σχετίζονται με την αγάπη, τη σεξουαλικότητα και την συντροφικότητα», σύμφωνα με την Die Welt.
«Οι νέοι άνθρωποι χρειάζονται υποστήριξη για να στηρίξουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό», λέει η επίσημη σελίδα του πρότζεκτ στην ιστοσελίδα NRW του υπουργείου παιδείας. 
«Η αποδοχή των Λεσβιών & των Ομοφυλόφιλων πρέπει να μετατραπεί σε αυτοπεποίθηση …
Και η ποικιλομορφία της κοινωνίας έχει θετικό αντίκτυπο στη δημοκρατική διαδικασία.»
Ταυτόχρονα, το πρότζεκτ έχει επικριθεί από κάποιους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων οι οποίοι έκαναν εκστρατεία για τα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων.
Ο σεβασμός προς τις σεξουαλικές μειονότητες δεν πρέπει να αποβεί σε βάρος της «αίσθησης της ντροπής» που είναι φυσική για τους έφηβους, είπε στην Die Welt η Yvonne Gebauer, η οποία οδηγεί η ίδια ένα πρόγραμμα αντι - ομοφοβίας στο δημοτικό συμβούλιο της Κολωνίας. 
«Τα δωδεκάχρονα δεν πρέπει να επιτρέπεται να παίζουν οργασμούς ή σκοτεινά δωμάτια στις τάξεις» με σκοπό την προώθηση της ανεκτικότητας, υποστήριξε.
Η Gebauer υποστηρίχθηκε από τον Επίτροπο της Γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την κακοποίηση των παιδιών, Johannes-Wilhelm Roerig, ο οποίος κατήγγειλε τη χρήση ορισμένου διδακτικού υλικού που προωθείται από το «Σχολείο της Διαφορετικότητας» ως 
«πέρα από κάθε λογική» και «απαράδεκτο».
«Αγόρια και κορίτσια, που συνήθισαν να υπερβαίνουν τα όρια & έτσι απ-ευαισθητοποιούνται»
 θα μπορούσαν να γίνουν μια εύκολη λεία σε αυτούς που κακοποιούν παιδιά, ο Roerig προειδοποίησε.
Παρόμοια σχέδια που υποστηρίζουν επίσης την προώθηση του σεβασμού προς τις μειονότητες έχουν συναντηθεί με έντονη αντίθεση από την κοινότητα.
Η διαμαρτυρία καλύφθηκε από μια αντι - διαδήλωση & οδήγησε σε βίαιες συγκρούσεις με την τοπική αστυνομία. Πέρυσι, δεκάδες κάτοικοι του Αμβούργου οργάνωσαν μια διαμαρτυρία κάτω από το σύνθημα «Μείνετε μακριά από τα παιδιά μας» που αντιτασσόταν στην «πρόωρη σεξουαλικοποίηση» στα Γερμανικά σχολεία.
Το 2014, περισσότεροι από 80.000 άνθρωποι στη νότια Γερμανία υπέγραψαν μια online αίτηση εναντίον ενός σχεδίου για να διδαχθούν τα παιδιά τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής στο σχολείο – μια πρωτοβουλία που προβλήθηκε για να προωθήσει την ανεκτικότητα έναντι των σεξουαλικών μειονοτήτων.
Σημείωση: Στην Ελλάδα αναμένεται η προώθηση παρόμοιων πρακτικών κάτω από το νέο πρόγραμμα «Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης” που ανακοίνωσε ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης το 2015.
                                             Πηγή:www.rt.com & www.offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου