Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Aντιμετωπίστηκε έγκαιρα & επιτυχώς η πυρκαγιά στο Κτήμα Καρέλλα

Γ. Πατούλης:Οι Δήμοι για μια ακόμη χρονιά θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού μας πλούτου.
Άμεσα αντέδρασαν οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου κι αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, στην περιοχή του Κτήματος Καρέλλα. 
Στην επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς συνέδραμαν πέραν των πυροσβεστικών οχημάτων του Δήμου, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΣΠΑΠ, αλλά και γειτονικών Δήμων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο περιστατικό.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που από την πρώτη στιγμή είχε το συντονισμό της επιχείρησης και της διάθεσης των μέσων του Δήμου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση αντίδραση του προσωπικού πολιτικής προστασίας και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου Ν. Κάββαλου, του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας Ε. Κατσιγιάννη καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου. Παράλληλα, εξήρε και την ετοιμότητα που επέδειξαν ο μηχανισμός του ΣΠΑΠ και των γειτονικών Δήμων, τους οποίους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Με αφορμή το σημερινό γεγονός, 
επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθεί στον ίδιο υψηλό βαθμό η ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Αυτοδιοίκησης, 
καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών.
Σε κάθε περίπτωση, τόνισε:
«οι Δήμοι για μια ακόμη χρονιά θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου της χώρας. 
Με τη συνδρομή του προσωπικού μας και των εθελοντικών ομάδων, θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου