Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Το προσφυγικό το καλύτερο όπλο του Σουλτάνου...

Η Τουρκία αναπτύσσει τα εδάφη της, δημιουργώντας τους εχθρούς της ...
Η νόμιμη ισλαμική «τρομοκρατία» της Δύσης
Εδώ και μήνες φαινόταν ξεκάθαρα ότι η Τουρκία θα ήταν το κράτος που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τόσο στη Μεσόγειο όσο και στην Ευρώπη. 
Οι τακτικές της εξωτερικής πολιτικής που ακολούθησε όλο το διάστημα, στο οποίο  η Δύση είχε εξαπολύσει πόλεμο εναντίον της Συρίας με αφορμή το Ισλαμικό Χαλιφάτο, είχαν ως μοναδικό στόχο να δημιουργήσει εχθρούς που η Τουρκία ήθελε και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Κούρδους, τους Σύρους και όποιον άλλο γείτονα γίνεται ενοχλητικός για τις εδαφικές της βλέψεις.
 Η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο...στον εαυτό της
Με το πρώτο βομβιστικό χτύπημα στην ειρηνική φιλοκουρδική διαδήλωση στην Άγκυρα ο Ερντογάν κατάφερε να επισημοποιήσουν οι ΗΠΑ τον χαρακτηρισμό "τρομοκρατική οργάνωση" για το PKK και να αρχίσει η Τουρκία ελεύθερα να κάνει το ξεκαθάρισμα του κουρδικού στοιχείου τόσο στα σύνορα με το Ιράκ και την Συρία όσο και μέσα στο τουρκικό έδαφος εναντίον Κούρδων πολιτών και Τούρκων αντικυβερνητικών που έχουν καταλάβει ότι ο Ερντογάν θέλει να κάνει εθνοκάθαρση πάση θυσία και να πάρει εδάφη όμορων κρατών.
Η κατάσταση εκτροχιάστηκε από την στιγμή που η Τουρκία εισέβαλλε στα συριακά εδάφη με στρατεύματα θέλοντας να δημιουργήσει το νέο εχθρό της Δύσης ο οποίος δεν είναι άλλος από τον κουρδικό λαό ο οποίος επικοινωνιακά συνδέεται άμεσα με το Ισλαμικό Χαλιφάτο αλλά και με την Συρία όχι βάση του θρησκεύματος πλέον αλλά βάση των εθνικοτήτων.
Το δεύτερο βομβιστικό χτύπημα στην Άγκυρα σε πούλμαν με τους 28 νεκρούς ήταν η αφορμή που η Τουρκία άρχισε να ζητά την εμπλοκή των συμμάχων της. 
Την κουρδική YPG της Συρίας «σε συνεργασία με το PKK» θεωρεί ως υπεύθυνη της επίθεσης στην Άγκυρα, με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου να λέει πως «περιμένει συνεργασία από τους συμμάχους εναντίον της ομάδας». 
Την ίδια στιγμή, γνωστοποιήθηκε ότι τουρκικά μαχητικά έπληξαν θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ σκοτώνοντας «περίπου 60 μέλη» της οργάνωσης. 
Την αναφορά μετέδωσε αρχικά το CNN Turk και στη συνέχεια την επιβεβαίωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.  Νωρίτερα, και ενώ στα τουρκικά ΜΜΕ είχε επιβληθεί συσκότιση, διαρροές στη φιλοκυβερνητική Yeni Safak υποστήριζαν πως ο δράστης της νέας επίθεσης στην καρδιά της Άγκυρας, με στόχο τον στρατό, ήταν Σύρος.


Εφόσον με τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα εναντίον του τουρκικού στρατού απ' ό,τι εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών η Τουρκία έχει καλύτερα επικοινωνιακά αποτελέσματα για τους σκοπούς της,  ένα ακόμη χτύπημα σε στρατιωτικό κομβόι στην εθνική που συνδέει το Ντιγιάρμπακιρ με την περιφέρεια του Λιτζέ με 7 νεκρούς στρατιώτες έκανε την Τουρκία να μιλάει πια για πολεμική επίθεση μέσα στα εδάφη της και να έχει την απόλυτη στήριξη των εταίρων της για την εισβολή της στα εδάφη της Συρίας αλλά και του Ιράκ. Ποιος άλλωστε θα της φέρει αντίρρηση από την στιγμή που ο εταίρος της στο ΝΑΤΟ, Γαλλία,  λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που δέχθηκε στο Παρίσι κήρυξε πόλεμο εναντίον της Συρίας για να "χτυπήσει τους φανατικούς ισλαμιστές".

Η Ε.Ε έδωσε το όπλο "προσφυγικό" στην Τουρκία

Ο Ερντογάν, ο οποίος έχει πλέον στο χέρι την Ευρώπη με το προσφυγικό, δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη όσον αφορά την εισροή Κούρδων και Σύρων "τρομοκρατών" που εισρέουν στην χώρα του και στην συνέχεια ταξιδεύουν προς την Ευρώπη ή προς την Τουρκία. 
Πριν ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο "τρομοκρατικών" χτυπημάτων βρέθηκαν "τρομοκράτες" στην Αλεξανδρούπολη όπου μετέφεραν  από την Ευρώπη ένα οπλοστάσιο στο βόρειο Ιράκ για την μάχη κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου, σύμφωνα με την κατάθεσή τους. 
Η σύνδεση του βορείου Ιράκ και των Κούρδων, που η Τουρκία αποδεκατίζει καθημερινά με βομβαρδισμούς, είναι άμεση.

Το "οπλοστάσιο" θα πήγαινε στα χέρια Κούρδων και το έδαφος της Ελλάδας ως είσοδος-έξοδος οπλισμού είναι για τον Ερντογάν βούτυρο στο ψωμί του διότι θέλει οι εχθροί της τουρκικής "δημοκρατίας" είτε είναι Κούρδοι είτε Σύροι, είτε οποιαδήποτε φυλή τον συμφέρει ως εχθρό του,  να πάρει διαστάσεις εκτός των συνόρων της Τουρκίας. 
Το σημείο της Θράκης που βρέθηκε "το οπλοστάσιο των τρομοκρατών" δεν είναι καθόλου τυχαίο και όταν ο Ερντογάν δηλώνει ότι "θα χτυπήσει τους εχθρούς του τουρκικού λαού μέσα και έξω από την χώρα του" πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η Τουρκία ονομάζει τους μουσουλμάνους της Θράκης ως "παιδιά της Τουρκίας".


Ο Ερντογάν εξάγει πόλεμο μεθοδικά
Εντελώς τυχαία την ημέρα που χτυπήθηκε το κομβόι με τους Τούρκους στρατιώτες σημειώθηκε μία βομβιστική επίθεση σε έναν τουρκικό πολιτιστικό σύλλογο σε προάστιο της Στοκχόλμης, που είχε μόνο υλικές ζημιές. 
Το παράδοξο είναι ότι δεν χτυπήθηκε σύλλογος ευρωπαϊκού κράτους αλλά αυτό που θα βόλευε την Τουρκία για να πείσει ότι ο πόλεμος που δέχεται είναι όπου υπάρχει τουρκικό στοιχείο ακόμη κι αυτό βρίσκεται στην άλλη άκρη του χάρτη.

Η απόφαση της Ε.Ε και κυρίως της Γερμανίας να κάνει την Τουρκία το ισχυρότερο κράτος με αφορμή το προσφυγικό έφτασε τα πράγματα εκεί που ήθελε η Τουρκία.   
Οι «28» της Ε.Ε προσβλέπουν σε συμφωνία με την Τουρκία για το προσφυγικό και ο Ερντογάν δεν πρόκειται να άφηνε την ευκαιρία του για περισσότερη Τουρκία στη Μέση Ανατολή και στη Μεσόγειο να πάει χαμένη. 

Δύο ημέρες πριν την Σύνορο Ε.Ε-Τουρκίας δύο βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία και μία στην Σουηδία ανάγκασαν την Ε.Ε να ακυρώσει την Σύνοδο  και  ο κίνδυνος να περιπλακεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση στην Τουρκία και στην εμπλοκή της πέραν της συριακής μεθορίου ρίχνει την σκιά του στο ήδη βαρύτατο πολιτικό κλίμα στην Ευρώπη για το προσφυγικό.

Άλλωστε η μόνιμη εγκατάσταση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δήθεν για την σύλληψη διακινητών προσφύγων μοιάζει πλέον σαν την στρατιωτική στήριξη των εταίρων προς την Τουρκία που βάλλεται στα εδάφη της από Κούρδους και Σύρους τρομοκράτες. 
Καθόλου τυχαίο ότι η παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου  από το τουρκικό αεροσκάφος "ναυτικής συνεργασίας" CN-235 που πέταξε το βράδυ της Τετάρτης σε επιχείρηση "έρευνας και διάσωσης" θα είναι η αρχή πολλών τέτοιων περιστατικών αφού η Τουρκία βάλλεται από αόρατους εχθρούς την στιγμή που αυτή ορατότατα εδώ και μήνες ξεκληρίζει Κούρδους τόσο μέσα όσο και έξω από τα εδάφη της με αμέριστη συμπαράσταση των δυτικών εταίρων της και εισβάλλει σε ιρακινά και συριακά εδάφη χωρίς κανένα εμπόδιο από πουθενά.  
                                                              ΠΗΓΗ:www.stontoixo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου