Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι» του Δάσους Συγγρού, η Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου

Κατά την εφετινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Φίλοι» του Δάσους Συγγρού, που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Συγγρού την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, εκτός από τον καθιερωμένο απολογισμο δράσεων, διεξήχθησαν και οι  αρχαιρεσίες του συλλόγου(γίνονται κάθε τρία χρόνια, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό), τις οποίες ξανακέρδισε η Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου 
Προηγήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, παρουσία του Διευθυντού του Ι.Γ.Ε. κ. Γεωργίου Μπαλωτή & του Δημαρχου Αμαρουσίου & Προεδρου της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη
Στην ομιλία της η Πρόεδρος κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου έκανε εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου για το έτος 2015, οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από 4 πυλώνες: 
Την Προστασία, την Ενημέρωση, την Εκπαίδευση και την Ανάδειξη και μέσω αυτών «οι Φίλοι» του Δάσους Συγγρού εκπληρώνουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους. 
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ι.Γ.Ε. με τη συχνή αλλαγή των προέδρων του, ευχόμενη γρήγορα το Ι.Γ.Ε. να ξαναβρεί τον βηματισμό του προς όφελος και του Κληροδοτήματος και του Δάσους. 
«Είναι αναγκαίο, είπε χαρακτηριστικά, τα έργα που έχουμε δρομολογήσει να υλοποιηθούν απρόσκοπτα και η ανασύσταση της Γεωργικής Βιβλιοθήκης που ξεκίνησε το 2013, ευχή όλων μας είναι, να ολοκληρωθεί το 2016».
Σε ότι αφορά στο νέο έργο του συλλόγου, περιχαρής ανέφερε τον καθαρισμό και των δύο λιμνών του κληροδοτήματος... 
Έχουν καθαριστεί, είπε, εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η περίφραξη και η εσωτερική τους συντήρηση.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Ι.Γ.Ε. κ. Γεώργιος Μπαλωτής, στον σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους «Φίλους» του Δάσους Συγγρού για την καλή συνεργασία, τόνισε πως 
«οι εργασίες για την Γεωργική Βιβλιοθήκη συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς», ενώ συμφώνησε πως «η μη σταθερή κατάσταση της ηγεσίας του Ι.Γ.Ε. έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά στην υλοποίηση του έργου».
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τον οποίο η Χρ. Θεοδωρακοπούλου  ευχαρίστησε γιατί όπως είπε «όλα αυτά τα χρόνια που είναι Δήμαρχος, έδωσε στον Σύλλογο την ευκαιρία αντί να παλεύει με τα διάφορα μάστερ πλαν του παρελθόντος, να ασχοληθεί με πιο δημιουργικές εργασίες μέσα από τις οποίες τα μέλη του αλλά και οι επισκέπτες χαίροναι το Δάσος, απολαμβάνοντας την γαλήνη και την ομορφιά του», ακέστηκε να διαβεβαιώσει την Πρόεδρο πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον η από κοινού προσπάθεια σε ό,τι αφορά στο κληροδότημα και το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ:www.facebook.com/Οι-Φίλοι-του-Δάσους-Συγγρού-295870453807445/timeline?ref=page_internal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου