Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης!

            ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΙ...
Σοκ και απέραντη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του και όχι μόνο προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.
Το δυστύχημα συνέβη όταν το τζιπ του 33χρονου ενώ κινούνταν επί της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Αεροδρομίου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε πάνω σε προτατευτικές μπάρες και αναποδογύρισε.
Στο όχημα επέβαιναν επίσης άλλες δύο κοπέλες. 
Οι τραυματιοφορείς απεγκλώβισαν και τους τρεις εν ζωή, με τις κοπέλες να είναι ελαφρά τραυματισμές και τον τραγουδιστή να έχει μόνο καρδιακό παλμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου η μία χειρουργείται.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο Παντελής Παντελίδης, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. 
Την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.
Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. 
                               Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Ακόμη & σήμερα κυκλοφόρησε σκίτσο του Θοδωρή Μακρή, που αναφερόταν σε αυτό το ντόμπρο παληκάρι,
που ότι κατάφερε τραγουδιστικά το έκανε με ισχνά μέσα, στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις...
Το σπουδαιότερο για εμένα(που δεν μου αρέσει αυτό το είδος τραγουδιού), είναι ότι στο απόγειο της δόξας του,
δεν δέχτηκε ΠΟΤΕ να γίνει μαϊντανός & γλάστρα σε κανένα ... πρωϊνάδικο!

 
                                             +Παντελής Παντελίδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. 
Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. 
Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. 
Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. 
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. 
Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. 
Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».
                                               ΠΗΓΗ:www.protothema.gr & www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου