Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Σ si-Cluster:Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα

Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης των μελών του si-Cluster, που θα διοργανωθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στο α2-innohub στο Μαρούσι, θα βρεθεί η στρατηγική και οι δράσεις του οικοσυστήματος αεροδιαστημικής στην Ελλάδα.

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί η παρουσίαση της συνολικής εικόνας ανάπτυξης του si-Cluster και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων όλων των προηγούμενων ετών. 
Στο πλαίσιο των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τους στόχους του cluster για το 2016 και για τις νέες ευκαιρίες δικτύωσης και εξωστρέφειας για το επόμενο διάστημα.
Τέλος, τα μέλη του si-Cluster θα συμφωνήσουν στην κοινή μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα ακολουθηθεί προκειμένου να επιτευχθούν και στο μέλλον εξίσου σημαντικά αποτελέσματα.
O Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013. 
Το Έργο εντάσσεται στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) και στο Π.Ε.Π. Αττική 2007-2013, στο πλαίσιο της Πιλοτικής Φάσης Λειτουργίας της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Δημιουργία Καινοτομικών Συστάδων Επιχειρήσεων – Ένα Ελληνικό Προϊόν, Μια αγορά: ο Πλανήτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου