Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Eξαιρετικό το 25o Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ

Στο 25ο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή 10 χορωδιών από 8 Δήμους, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε πλήθος θεατών. Το ξεχωριστό αυτό μουσικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης υπό την αιγίδα του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και στην παρακαταθήκη της αείμνηστης Τερψιχόρης Παπαστεφάνου.
Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη μίλησε με θερμά λόγια για την αξιέπαινη προσπάθεια καθηγητών και χορωδών τονίζοντας:

«Μόνο μέσα από διαδημοτικές πρωτοβουλίες μπορούμε να θέσουμε ισχυρές βάσεις για τη διάδοση του πολιτισμού. Ο Πολιτισμός, ως πυλώνας ανάπτυξης και φορέας ιδεών, μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει τον πλέον σπουδαίο ρόλο στην αυτοδιοίκηση.
Την εκδήλωση παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο η Μαίρη Χέλμη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ είχε η μαέστρος των χορωδιακών τμημάτων του ΠΕ.Α.Π Ελευθερία Βούλγαρη.
Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης, όπως και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων.
Στο διήμερο φεστιβάλ συμμετείχαν οι εξής χορωδίες: παιδική χορωδία Λυκόβρυσης-Πεύκης, παιδική χορωδία Παπάγου- Χολαργού, παιδική χορωδία Μεγάρων, παιδική-εφηβική χορωδία ωδείου «Τροφώνιο» Λειβαδιάς, νεανική χορωδία Λυκόβρυσης-Πεύκης, μικτή χορωδία ένωσης των Απανταχού «Παξινών», μικτή χορωδία Μεταμόρφωσης, μικτή χορωδία Αμαρουσίου, μικτή χορωδία Ν. Ηρακλείου, μικτή χορωδία Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου