Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

«Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Γεύσης» από σήμερα στην «HELEXPO MAROYSSI»

Το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Γεύσεων «Christmas Food Festival», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει τις πύλες του σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στην «HELEXPO MAROUSSI» (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) & περιμένει τους φίλους των ποιοτικών γεύσεων, αλλά & όλους όσοι αναζητούν κάτι το ιδιαίτερο για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.
Οι επισκέπτες εκτός από τα deli προϊόντα που θα δοκιμάσουν και θα αγοράσουν σε ειδικές τιμές αν το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γευσιγνωσίες και μαθήματα μαγειρικής και να απολαύσουν εξαιρετικές Χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές.
Παράλληλα, ένα σπέσιαλ πρόγραμμα περιμένει τους gourmet του αύριο, τα παιδιά, που θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, ζωγραφική, θέατρο, ανάγνωση, παιχνίδι με τις «Μυθοπλασίες» και να μαγειρέψουν με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και την ομάδα του. 
Δημοφιλείς σεφ θα δώσουν ισχυρό παρόν και θα συνοδεύσουν τους επισκέπτες στο μοναδικό αυτό ταξίδι γεύσης.
Ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη εξασφάλισε προνομιακή είσοδο στο Φεστιβάλ για τους κατόχους της «Artemis Card», στους οποίους με την επίδειξη της κάρτας στα 2 εισιτήρια το 1  θα προσφέρεται δωρεάν.
Το Φεστιβάλ διοργανώνει το περιοδικό «Αθηνόραμα», ενώ αξίζει να σημειωθεί η υποστήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου με ευγενικές χορηγίες από τους Έλληνες παραγωγούς που συμμετάσχουν στις γευστικές εκδηλώσεις. 
Το Φεστιβάλ θα υποδέχεται τους επισκέπτες του γα μια απολαυστική και ψυχαγωγική βόλτα ανακάλυψης και ελεύθερης γευσιγνωσίας των καλύτερων γνωστών κα άγνωστων delicatessen την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου  από τις 04:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ., το Σάββατο 5  και την Κυριακή 6  Δεκεμβρίου από 10:00 π.μ. έως 09:00μ.μ. 
                                                Πρόσβαση:
ΗΣΑΠ(σταθμός Ειρήνη) και δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου Νο 10
ΟΑΣΑ:Γραμμές 550(στάση Εκθ. Κέντρο Helexpo), A7 & B7 (στάση Ολυμπιακό Στάδιο ), Χ14(στάση Αρτέμιδος).
Δωρεάν μεταφορά με το πούλμαν του Φεστιβάλ από το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ προς «HELEXPO MAROUSSI» και επιστροφή.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Official website: www.christmasfoodfestival.gr

Facebook Page: www.facebook.com/christmasfoodfestival/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου