Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Βραβεύτηκε στην Μήλο, η «Αφροδίτη» του ... Πολιτισμού!!!

Ακολουθεί τη μόδα και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη. 
Οχι που θα έμενε εκτός, η πάντα ντυμένη στην τρίχα Μαρίνα Πατούλη... 
Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη έμαθε την... τέχνη της selfie και ανάρτησε τα αποτελέσματα στο facebook.
Με άψογο μακιγιάζ, μεγάλα γυαλιά και ηλιοκαμένη επιδερμίδα η κα Πατούλη πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους φίλους της. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη, το Σάββατο 29 Αυγούστου βρέθηκε στο πανέμορφο νησί της Μήλου με αφορμή τα εγκαίνια των Ιαματικών Πηγών «Λάκκου» Αδάμαντα - στο Σπήλαιο του Ιπποκράτη,  όπου και βραβεύθηκε.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού & Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ Γεράσιμο Δαμουλάκη με τον οποίο αποφάσισαν από κοινού την προώθηση διαδημοτικών συνεργασιών πολιτιστικού ενδιαφέροντος με την στήριξη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη. 
Πιο συγκεκριμένα, με στόχο την αναβάθμιση του συλλογικού Αυτοδιοικητικού μοντέλου ανταλλαγής διαδημοτικών πολιτιστικών δρωμένων η κα Πατούλη συμφώνησε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας για την υλοποίηση του Φεστιβάλ Θεάτρου Κυκλαδίτικης επιρροής σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του Ρωμαϊκού Θεάτρου στη Μήλο τον επόμενο χρόνο.
Έχοντας στο επίκεντρο τη θέληση για παραγωγή πολιτισμού, τη συναίσθηση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, δίνοντας ώθηση στην ποιοτική δημιουργία, την καλλιτεχνική έμπνευση και την ιστορική πνευματική μας παρακαταθήκη.
                ΠΗΓΗ:www.espressonews.gr & el-gr.facebook.com/marina.stavraki.patouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου