Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 6:30 μ.μ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η υποδοχή της «Φλόγα της Αγάπης»

13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος 
 Τη Φλόγα της Αγάπης υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου στη 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, ενισχύοντας και προωθώντας  την εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη  προς το συνάνθρωπό μας.
Η Φλόγα θα αφιχθεί στο Μαρούσι σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & δ. Μόσχα ) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη διαδρομή:
Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού, συνέχεια πλατεία Ευτέρπης - αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης - δεξιά οδός Δήμητρος - συνέχεια Βασ. Σοφίας, τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης
στο κάλεσμά του σημειώνει:
«Στο Μαρούσι συνεχίζουμε έμπρακτα να στηρίζουμε  την εθελοντική προσφορά και να συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που έχει στόχο τη γιγάντωση του κινήματος της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή όλων μας  στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία θα στείλει σε κάθε γωνία ένα  ισχυρό μήνυμα ανθρωπισμού για την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία δίνει την ελπίδα να σωθεί  μια ζωή.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου