Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμοί σχολείων: Κοντά στους μαθητές & στους εκπαιδευτικούς ο Γ. Πατούλης

Μήνυμα υποστήριξης προς τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων της πόλης και μία εποικοδομητική σχολική χρονιά, έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρευρισκόμενος μαζί με Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς στους αγιασμούς των σχολείων της πόλης με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
«Η φετινή εκπαιδευτική περίοδος ξεκινά με τις περισσότερες δυσκολίες από κάθε άλλη χρονιά αλλά ολόψυχα ευχόμαστε να εξελιχθεί με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και να κυλήσει με ομαλότητα και εποικοδομητικά για τα παιδιά μας. 
Παρά τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την πατρίδα και την τοπική μας κοινωνία, παρά το ασταθές πολιτικό σκηνικό, επιθυμία μας είναι η χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική. 
Από την πλευρά μας ως Δήμος και φέτος θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διασφαλίσουμε για τα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης. 
Είμαστε κοντά στα παιδιά μας για να στηρίξουμε τα ίδια και στις οικογένειες τους ώστε μαζί να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες. 

Είμαι βέβαιος ότι η καλή μας συνεργασία θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά για την επίτευξη 
του κοινού μας στόχου, της προόδου της νεολαίας μας» ανέφερε στο μήνυμά του 
ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, μεταφέροντας μαζί τις ευχές του για καλή χρονιά 
και καλή δύναμη τόσο στους μαθητές και διδάσκοντες όσο και στους γονείς των παιδιών 
που θα κληθούν να μοιραστούν την προσπάθεια, τις χαρές και τις αγωνίες των παιδιών τους.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του 3ου και του 12ου Νηπιαγωγείου, του 3ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου. Επίσης, βρέθηκε κοντά στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.
Κοντά στους μαθητές στις εναρκτήριες σχολικές εκδηλώσεις σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου, στα σχολεία της πόλης όλων των βαθμίδων, βρέθηκαν, επίσης, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Διοίκησης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου