Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Eκλογικο περίπτερο της «Πρωτοβουλίας για το ΝΑΙ στο Μαρούσι», κατέστρεψαν 30 κουκουλοφόροι!

Γ. Πατούλης: Κανείς δεν πρόκειται να εκφοβίσει τους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, κανείς δεν θα διχάσει τους Έλληνες

Στον απόηχο της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Μαρούσι από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και Δημάρχους της Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προώθηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης επιτέθηκε σε υποστηρικτές της πρωτοβουλίας και κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. μετέβη άμεσα στο χώρο που συνέβη το περιστατικό κι αφού διαπίστωσε ότι οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας ήταν καλά, επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας αλλά και τον Υπουργό κ. Γ. Πανούση, από τον οποίο ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, προκειμένου να μην επαναληφθεί το περιστατικό.
Με αφορμή το συμβάν, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης δήλωσε: 

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το απαράδεκτο για τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα της χώρας περιστατικό.

Κανείς δεν πρόκειται να εκφοβίσει τους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, κανείς δεν θα διχάσει τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου