Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Γιατί θορυβεί ο κ. Μαγιάκης και μάλιστα με ψευδολογίες & συκοφαντίες;

Απάντηση στις νέες ψευδολογίες και συκοφαντίες του κ. Λευτέρη Μαγιάκη
Αδικαιολόγητη η εμμονή του κ. Μαγιάκη, σε ψευδολογίες και συκοφαντίες σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου και σε βάρος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ως Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε.
Αδικαιολόγητη, λόγω και της μέχρι τώρα πορείας του και ευπρεπείας του, και η προκλητική παρέμβασή του στο έργο του εκκαθαριστή Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.).
♦■  Γνωρίζει ο κ. Μαγιάκης ότι οι εκκαθαριστές Δημοτικών Επιχειρήσεων ενεργούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και δεν υπάγονται στις Δημοτικές Αρχές, ούτε, ασφαλώς, εκτελούν εντολές των Δημοτικών Αρχών.
♦■  Επίσης, γνωρίζει ο κ. Μαγιάκης ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ευθύς ως ανέλαβε τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., αγωνίσθηκε και πέτυχε την απόλυτη ανύψωση του κύρους του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
♦■  Όμως, ο κ. Μαγιάκης και στην προσπάθειά του ν’ ανεύρει πεδίο πολιτικής, δήθεν, αντιπαράθεσής του με τη Διοίκηση του Δήμου, ηθελημένα και κακόβουλα «βάφτισε» μια νόμιμη ενέργεια του εκκαθαριστή της Κ.Ε.Α.Δ.Α., για είσπραξη απαιτήσεών της, ως δήθεν «μεθόδευση τρόπων ξεπλύματος της σπατάλης του παρελθόντος στις Δημοτικές Επιχειρήσεις».

Και το παράδοξο, ο κ. Μαγιάκης καταφέρεται κατά της Διοίκησης του Δήμου, ακόμα και για μια τέτοια νόμιμη ενέργεια εκκαθαριστή Δημοτικής Επιχείρησης.
Και το περαιτέρω παράδοξο, δε θέλει να παραδεχτεί ο κ. Μαγιάκης την ανύψωση του κύρους του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τις αποτελεσματικές ενέργειες του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, ακόμη και στο Κέντρο της Ευρώπης, με την πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου και συνεργατών του, στα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης επιμένει στις ψευδολογίες και τις συκοφαντίες του και προκύπτει εκ νέου, το εύλογο ερώτημα:
Γιατί θορυβεί ο κ. Μαγιάκης και μάλιστα με ψευδολογίες και συκοφαντίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου